dinsdag 16 augustus 2011

Museumnacht Den Haag

Op zaterdag 3 september zal de tweede editie van de Haagse museumnacht plaatsvinden. In aanloop hiervan zal de bijenkorf in Den Haag de komende weken in het teken staan van mode en kunst.
De modeontwerper Michael Barnaart van Bergen creëerde zijn Hommage- collectie speciaal voor de Museumnacht Den haag en de tentoonstelling Mode  Kunst in het Gemeentemuseum Den Haag. De collectie bestaat uit zes jurkjes die zijn geïnspireerd op bekende kunstwerken. Deze kun je bewonderen in de etalages van de bijenkorf. verder zullen er op de roltrappen van de bijenkorf korte lezingen worden gehouden door modellen over mode en kunst. In de etalage is ook het kunstwerk te zien waarop het is gebaseerd.
De lezingen op de roltrappen zijn op:
Maandag 15 augustus van 11.30 uur - 14.30 uur
Zaterdag 27 augustus van 12.00 uur - 15.00 uur
Donderdag 1 september van 18.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 3 september van 12.00 uur - 15.00 uur

Als je naar de Museumnacht Den Haag wilt gaan moet je goed opletten als je naar de bijenkorf gaat. Bij aankoop van minimaal een artikel ontvang je een kortingscode waarmee je online via www.museumnachtdenhaag.nl  het tweede kaartje voor de helft van de prijs kan aanschaffen. Als je dit doet maak je ook nog kans op een creatie van Michael Barnaart van Bergen.

Foto's: http://www.wvhlive.nl/museumnacht/2011/hommage/
Nils van Houts

Geen opmerkingen :

Een reactie posten