zondag 4 maart 2012

Chabo


Chabo Bags presenteert sinds de lancering in 2010 haar derde collectie. Gevoel, stijl, liefde en zorgzaamheid is de basis van de collectie van Chabo Bags.
Elk stuk belichaamt de natuurlijke vrouwelijke elegantie, gekenmerkt door het bijzondere Chabo Bags label, logo en kwastjes.

Van New York tot Japan
Tassen , gemaakt van een hoge kwaliteit, die aantrekkelijk zijn voor de moderne, modieuze en zelfbewuste vrouw die haar vrouwelijkheid wil benadrukken met een stoere touch. De designer heeft al haar energie gestoken in het creƫren van aantrekkelijke, verrassende designs. Ontwerpen voelt als een reis. Van de edgy street stijl van New York naar de innovatieve designs in Japan, al deze culturele invloeden definiƫren Chabo Bags.

It’s all about leather De collectie van het winterseizoen is een mix van allerlei mooie texturen; “gevlochten koeienhuid”,bont, soepel rund leer en “patchwork”. Het kleurenpalet bevat warme en prachtige aarde tinten en het altijd- draagbare zwart. Welke fantastisch te combineren zijn met elke stijl kleding. Van jeans tot chic en casual.
Om de collectie compleet te maken is de collectie van Chabo Bags uitgebreid met prachtige bijpassende tablet-covers en bijzondere portemonnees.

Spontaan zin in winterweer
De nieuwe Chabo wintercollectie tassen zijn een absolute “must have” voor alle vrouwen die gek zijn op mode en hun outfit met een Chabo Bags helemaal af willen maken!
Voor meer informatie: www.chabobags.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten