donderdag 18 juli 2013

MAX Mineral Blush: 862 Rose, 866 Pink en 868 Rosewood (Action)Ik heb al vele artikelen geschreven over make-up producten van de Action en ik ben ook over de vele producten waar ik over heb geschreven heel enthousiast. Je kan denken aan de artikelen over de MAX paletten, de mono's, oogschaduwsticks, quattro palette en nagellak. Toen ik eigenlijk toevallig zag dat ze een nieuw product in hun make-up assortiment hebben ben ik de volgende dag meteen naar de winkel gegaan, want dit moest ik toch proberen voor die prijs! Action heeft namelijk tegenwoordig mineral blush in haar assortiment. Deze mineral blushes vallen onder het Action merk MAX.

Ik heb meteen 3 kleurtjes meegenomen. Ik zag dat ze er meer hadden, maar bij de Action waar ik ben geweest zaten veel kleuren in de verkeerde doosjes. Ik kan dus even niet zeggen hoeveel verschillende kleuren er zijn.  


Ik merk dat de action veel bezig is met haar cosmetica. Ze komen steeds weer met nieuwe dingen in haar assortiment en ze werken aan hun verpakking.  Zo vind ik de verpakking wederom er goed uitzien. De blush zit in een zwarte verpakking en er duidelijk aan te zien om welke kleur het gaat. De naam staat rechts bovenaan duidelijk. Alleen moeten ze er dan wel op letten dat ze de juiste kleuren in de juiste doosjes doen (dat was namelijk bij mijn Action verwarrend).


Als je de blush uit de doosjes haalt zit het er zo uit. De onderkant is zwart en daar staat nogmaals de naam en het nummer van de blush op. De bovenkant is transparant wat fijn is zodat je goed de kleur kan zien. Ik vind dat altijd wel prettig. Sommige producten van MAX willen weleens cheap aanvoelen, maar ik moet zeggen dat deze best stevig aanvoelt.


Leuk detail is dat er ook nog een spiegeltje in zit en een kwastje. Dit is heel handig als je de blush in je tas mee wilt nemen. 

Ik heb 3 kleuren meegenomen en die zijn: 862 Rose - 868 Pink - 866 Rosewood. Rose een een wat meer oud roze kleur. Pink daarentegen is ook echt pink! Rosewood is wat donkerder dan Rose.

Wederom ben ik erg verrast door de pigmentatie. Ik vind de pigmentatie erg goed! Misschien wel een beetje te goed. Je doet snel te veel op, dus let daar op!
 Ik denk dat ik deze blushes nog vaak ga gebruiken en raad ze dan ook zeker aan. Deze prachtige blushes zijn voor maar 0,99 euro te verkrijgen bij de Action. Daarvoor kan je ze gewoon niet laten liggen.

Het enigste nadeel van deze blushes is dat ze erg poederig zijn. Daarmee wil ik zeggen dat als ik de blush gebruik er veel losse poeder vrij komt. Maar voor die 1 euro dat ik er voor betaal vind ik dar helemaal niet erg. 

Wat vinden jullie van de blush?

1 opmerking :