vrijdag 2 september 2011

Nieuw TV seizoen

De maand september is weer begonnen en dat betekend ook weer dat er veel programma’s starten met een nieuw seizoen.
Zo begint Hollands Next Top Model ......

....  weer op RTL 5 op maandag 5 september. Er zijn een paar veranderingen binnen HNTM.  Zo komt er geen derde seizoen van Benelux Next Top model en komen er alleen maar Nederlandse meisjes in voor. Het thema van dit seizoen is dan ook Made in Holland! Hierdoor is er ook een verandering in de jury. Naast Daphne Deckers, Bastiaan van Schaik en Mariana Verkerk zit nu ook Paul Berends in de jury. Paul is een modefotograaf en weet dus of de meisjes fotogeniek zijn. Ook is er iets veranderd bij de coaches. Naast Marielle Bastiaansen en Marie Sophie is Fred van Leer ook een coach. Hij zal de modellen altijd bijstaan en raad geven.
 Kijk hieronder voor het promo filmpje van HNTM.


Op maandag 5 september  zal er ook een nieuw seizoen van Project Catwalk komen. Ook bij dit programma zijn er veel veranderingen! De presentatie zal in handen zijn  van Stacey Rookhuizen. Dit zal haar  eerste klus zijn bij RTL 5. Een tijdje geleden had ik al een blog geschreven over de nieuwe juryleden van Project Catwalk. De jury zal nu bestaan uit Stacey Rookhuizen, Jan  Tamininiau en Olcay Gulsen.
Kijk hieronder het promo filmpje van Project Catwalk.Verder is  het programma Trinny & Susannah Missie Holland weer terug vanaf 31 augustus bij RTL 4. Net als vorig jaar gaan de twee stylisten de straten op en spreken ze mensen aan waarvan zij vinden dat ze een make-over nodig hebben en verdienen.
Bekijk hieronder het promo filmpje van Trinny & Sussanah Missie Holland.

Ik kijk uit naar de programma's. Gaan jullie deze programma's kijken?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten