donderdag 23 augustus 2012

Bourjois: Parisian Lodge


TRENDS HERFST-WINTER 2012 
Bourjois is helemaal klaar voor de herfst van 2012. Met de nieuwe make-up look Parisian Lodge treed je binnen in de etnische luxewereld van de meest nieuwe trends!

Om deze 'jungle fever'-look te creëren zijn de mooiste kleuren gekozen die zijn geïnspireerd op de natuurlijk en ook aansluiten bij de heersende modetrends. Deze herfst ben jij de koningin van de stadsamazones!


Deze herfst draait het om 'de blik'. Ga voor een modieuze, glamourvolle 'tribal look' waarbij de ogen verfraaid worden met vibrerende en intense wilde kleuren die met zwarte eyeliner extra worden aangezet. 

2 nieuwe harmonieuze tinten van Trio Smoky:
- 13 Brun wood: Een combinatie van roodbruine- en metallic tinten die perfect bij de nieuwe herfsttrends van 2012 passen.
- 14 Vert jungle: Een combinatie van groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish, voor een hypnotiserende en fatale blik.

Bourjois lanceert haar eerste 'intelligente eyeliner' die alle vrouwen (zelfs de minst handige!) de mogelijkheid geeft om perfecte ‘Bambi-ogen’ te creëren. De 'intelligent eyeliner' is een driedubbele, super nauwkeurige stiftpint zorgt voor een perfect recht lijntje. Door een nieuwe applicatie methode waarbij de met kleine stipjes op de wimperrand een perfect lijntje kan  creëren 

De kleuren voor je nagels zijn mosterd kleur, bordeaux en baksteenrood. Bourjois heeft ook een nieuwe Top Coat Python. Als je deze op hebt lijkt het net of je de fijne schubben van een python op je nagels hebt.
De Top Coat Python wordt in één enkele laag aangebracht:
Op twee, goed gedroogde lagen gekleurde nagellak breng je één dun laagje Top Coat Python aan. Dus niet twee keer aanbrengen. Laten drogen … Na 1 minuut verschijnt het elegante Python- schubbenmotief.

De Collectie Parisian Lodge van Bourjois bestaat uit:


- Trio Smoky – 13 Brun Wood €12,99
- Trio Smoky – 14 Vert Jungle €12,99
- Intuitive Liner 02 Noir €10,99
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 47 Rouge défendu €8,50
- Nagellak – 48 Top coat Python €8,50
- Mascara Volumizer Ultra Black €14,99
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 39 Jaune Trendy €8,50
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 21 Cerise noire €8,50
- Sweet Kiss – 43 Rosé pomponné €12,50

                                                                               

De Collectie Parisian Lodge van Bourjois is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2012 bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten