zondag 26 augustus 2012

Event: VOGUE Fashion's Night Out
Binnenkort is het zover, de eerste Fashion's Night Out in Nederland! Op donderdag 13 september zal dit spectaculaire event plaatsvinden. Kom naar het exclusieve modefeestje, samen met modellen, ontwerpers, fashion editors, fotografen en andere modeliefhebbers.

Er zijn ook unieke highlights: Chanel presenteert een nieuwe lipstick en Michael Kors zijn nieuwe zonnebril. Een sprankelende, inspirerende avond waarop  fashion uitbundig gevierd gaat worden.
De Bijenkorf en de mooiste winkels in de P.C. Hooftstraat & Van Baerlestraat blijven deze avond extra lang open.Verder zijn er stijlvol ingerichte straten, speciaal gestylde etalages, celebrity appearances, cocktails en muziek.

Neem een kijkje op de site van VOGUE voor de deelnemers. 

Ik las elk jaar over de editie in New York en was dus heel blij om te horen dat die meteen in Nederland ook wordt gehouden. Ik ben dan ook van plan om hier naar toe te gaan!Ook houdt VOGUE een winactie op facebook! Je maakt kans om met een vriend(in) te worden opgehaald in een luxe auto van Mercedes-Benz (inclusief driver). Daarnaast wordt je haar en make-up gedaan, krijg je een uitnodiging voor de intieme borrel met de VOGUE redactie in de VOGIE store en mag je ook nog eens een paar schoenen uitkiezen bij Shoebaloo (t.w.v. €400).

Na zo'n waarschijnlijk fantastische avond ben je aanwezig bij de exclusieve after-party en overnacht je in het Conservatorium-hotel!
Hoe maakt je kans?
1. Meld je via Facebook aan als deelnemer aan VOGUE Fashion's Night Out.2. Deel het event met 10 vrienden.
Uit de aanmeldingen wordt maandag 10 september 1 winnaar gekozen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten