woensdag 22 augustus 2012

Swarovski's eerste Crystal Forest concept store in AmsterdamOp donderdag 9 augustus is de eerste Swarovski’s eerste Crystal Forest concept store op de Dam in Amsterdam officieel geopend.

Swarovski bundelde haar krachten met de befaamde ontwerper Tokujin Yoshioka, die de creatieve inspiratiebron was voor deze betoverende winkel architectuur. Het concept heeft het thema 'Crystal Forest', een woud dat bestaat uit kristallen en eindeloze mogelijkheden van kristal benadrukt.

De bezoekers wanen zich in een magische sfeer binnen de boutique waar alles tot leven komt. Alle wanden zijn bekleed met reflecterende witte reliëfprisma’s van verschillende afmetingen.De verschillende, facetgeslepen elementen zorgen voor visuele diepte en bezitten een ritme dat in balans is met de regels en rituelen van de natuur. In de reliëfwanden zijn verticale en horizontale vitrinekasten verwerkt die de kristallen producten optimaal tot hun recht laten komen. Ook is er aan de verlichting gedacht waardoor de kristallen glinsteren door de gehele boutique.

Als je een kijkje wilt nemen kun je naar de volgende locatie gaan:
Dam 6
1012 NP Amsterdam

Geen opmerkingen :

Een reactie posten