woensdag 20 februari 2013

Webshop: Themakeupspot.nl

The Make Up Spot is de online place to be voor mooie, kwalitatief goede, maar vooral ook betaalbare cosmeticamerken zoals Wet 'n Wild, Barry M, Orly en Kleancolor, die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn. De oprichtster Chantal heeft ook een eigen blog, By Sjanty. Wat ook leuk is aan de webshop is dat je 'Spots' kan sparen. Met deze spaarpunten kun je ook producten aanschaffen als je genoegen punten hebt.Voor iedere € 2,50 die je besteedt krijg je één Spot en is het dus afhankelijk van de prijs van het product hoeveel je er spaart.
De verzendkosten zijn € 3,95 maar als je een bestelling hebt boven de € 30,00 dan is de verzending gratis. Voor de mensen uit België ben maar niet bang, voor verzending naar België zijn de verzendkosten € 7,50.

Dit zijn nog een aantal producten die ik in mijn winkelmandje zou doen als ik er zou shoppen!


Barry M Blush 8 Strawberry wip € 4,99

Barry M Lip Paint - 53 Coral -€ 4,99

Kleancolor - Neon Nail Lacquer Mini Collection 'Candy Cast' - € 9,95

Mega Shield Lip Color 370S  € 5,95

WET N WILD Ultimate Brow Kit € 6,95

WET N WILD € 5,95

Barry M wink black marker pen for eyes - € 5,50

4 opmerkingen :

 1. Ik vind 't een erg leuke webshop en ben echt benieuwd naar de wet 'n wild producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie de webshop veel over de Beautyblogs gaan. Ik ben gelijk even rond gaan snuffelen! Ze hebben echt super leuke dingetjes in de shop.
  Leuk artikel.
  With lots of Love,
  Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De webshop lijkt me heel erg leuk! Als ik hier in België wil bestellen, zal ik dat waarschijnlijk samen met een vriendin doen. Dan kunnen we de verzendkosten delen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen