maandag 22 april 2013

Review: Anastasia Matte Highlighter


Vandaag heb ik een review voor jullie over een product van Anastasia. Dit is mijn eerste product van  Anastasia  make-up dus ik was zelf ook erg benieuwd hoe het mij zou bevallen!
Het product dat ik van Anastasia make-up dat ik ga testen is een matte highlighter voor het wenkbrauw bot in de kleur Camilla. 
De verpakking ziet er top uit en het potloodje zelf ook. Ik persoonlijk houd niet zo van potloden om te gebruiken voor oogschaudw/highlighter. Ik was dus erg benieuwd of deze matte highlighter van Anastasia make-up mij wel kon overtuigen. Je moet goed kijken anders zie je het niet. Het brengt op mijn hand makkelijk aan. Het is geen hard potlood en neigt meer naar het creamy. Toch vind ik het voor op mijn wenkbrauw bot niet fijn. Het brengt dan niet fijn aan en ik vind het niet genoeg highlighten waarvoor het product dient. Ik zou het potloodje eerder gebruiken als een basis voor een ooglook op het bewegend ooglid.

De conclusie is dan ook dat de matte highlighter van Anastasia make-up geen musthave is. Het product is prijzig (€ 25,50), maar ik vind het geen fijn product en het doet niet wat die beloofd. 

2 opmerkingen :

  1. Goede review! Ik had nog nooit van Anastasia make-up gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen