zondag 21 april 2013

The Make Up Spot bloggers Newsflash #5‏


De beauty webshop The Make-up Spot heeft weer een newsflash met een aantal leuke nieuwe berichten!!

Models Own

Het merk Models Own zal binnenkort worden toegevoegd aan het assortiment. Naast een aantal collecties en sets moet je ook denken aan de Neon Ice, Fruit Pastels, Wonderland, Mirrorball, Nail Beads, Mini 3 Packs en Polish Duo's, krijgen we ook een aantal supergave accessoires zoals een pincet, spiegeltje, wimperkruller, 2 toilettasjes, een aantal vijlen en 2 egg applicators (beautyblender dupes).

Oehhh klinkt leuk!!


Real Techniques
De make-up spot had natuurlijk al de Core Collection, het Starters Set en de Blush Brush. Over een tijdje zullen het assortiment uitbreiden met het Travel Essentials set, de Powder Brush, de Foundation Brush, de Shading Brush, de Stippling Brush, de Expert Face Brush en de Setting Brush!

Ik kan niet wachten op de Expert Face Brush, die wil ik echt heel graag hebben!


Barry M
Er zijn een aantal nieuwe items van Barry M toegevoegd aan het assortiment. Namelijk 4 Nail Art Pens (White, Black, Silver en Pink), een Brow Pen en een Nail Paint Corrector Pen

Hier ben ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar.

Zoeva

Zoeva is pas sinds kort te verkijgen op The Make-up Spot en nu al een groot succes. Daarom zullen er nog een aantal nieuwe items aan het assortiment toegevoegd worden zoals het Very Croc kwastenset, het Eye Definition Set, The Neutrals Pure Glam Pigment Set en de Eyeshadow Fix Matte en Pearl.

Wat een mooi merk toch!Geen opmerkingen :

Een reactie posten