maandag 13 juli 2015

Swatches: essence mono oogschaduw 08 ApricottaHet was weer zover. Ik liep even de Kruidvat binnen om wat rond te snuffelen bij de make-up schappen. Natuurlijk kon ik niet met lege handen naar huis gaan. Uiteindelijk nam ik een mono oogschaduw van essence mee.

Ik ben gegaan voor de mono oogschaduw van essence in 08 Apricotta. Deze oogschaduw heb ik gekozen omdat het mij mooi lijkt om te gebruiken als highlighter of als een heel licht basis kleurtje
.

Apricotta is een peachy zilveren kleur met veel shimmer. Op de foto zit er meer roze in, maar in werkelijkheid is het meer oranje. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en vooral de shimmers vallen toch wel op. Zeker op de foto met flits zijn ze goed te zien.

Ik heb de oogschaduw natuurlijk ook even geprobeerd. Op bovenstaande foto heb ik de oogschaduw als basiskleurtje gebruikt. Daar werkt de oogschaduw erg goed voor. Daarnaast is het erg mooi te gebruiken als highlighter op je binnenste ooghoeken. Apricotta is een erg mooi kleurtje en een echte budget aanrader.

De essence mono oogschaduw in 08 Apricotta is voor  € 1,69 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen. 

2 opmerkingen :

  1. Ziet er mooi uit, als een highlighter bij je ogen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige shimmer zit erop! En ook leuk dat hij ook te gebruiken is als highlighter :)

    BeantwoordenVerwijderen