woensdag 5 augustus 2015

Swatches: MAX & MORE Lipstick + Lipliner in Dark Red (Action)

MAX & MORE (Action) is niet alleen met nieuwe oogschaduw palettes gekomen, maar ook met nieuwe lipproducten. Zo is het nu mogelijk om een setje te kopen waarin een lipstick en een lipliner zitten. Vandaag ga ik het eerste setje laten zien, Dark Red.

Ook bij dit setje zit er een extra verpakking om heen met een kartonnetje als achterkant en een beetje plastic. Als je kijkt naar de producten zelf is de kwaliteit van de lipstick en lipliner een stuk beter dan we gewent zijn van de Action. Verwacht geen super goede kwaliteit, maar het is beter dan normaal. De lipstick heeft een zwarte huls met een transparante dop. De lipliner is ook zwart met de kleur van de lipliner op het uiteinde en een transparante dop.

Dark Red is eigenlijk niet Dark Red. Het is een rode kleur met een roze ondertoon. Niet helemaal wat ik had verwacht. Als je kijkt naar de swatches van de lipstick en van de lipliner is dit goed te zien, vooral bij de lipstick.


Van onderen naar boven: Lipliner - Lipliner + Lipstick - Lipstick

De lipliner zorgt voor een mat rood roze kleur. De lipstick alleen zorgt voor een wat meer transparantere glans. Ik heb van mezelf al aardig gekleurde lippen waardoor het wat minder transparanter lijkt. In combinatie met elkaar is het perfect. De lipliner zorgt ervoor dat de kleur een stuk intenser is en de lipstick zorgt voor de mooie glans.


Ik ben erg tevreden over dit setje met een lipstick en lipliner. Niet alleen ziet het er mooi uit, maar het blijft ook nog eens goed zitten. De combinatie van een lipliner en een lipstick zorgt ervoor dat het in elke situatie goed blijft zitten. Ik hoop maar dat de Action meer kleuren gaat maken, want ik ben erg nieuwsgierig geworden. Verwacht binnenkort ook een artikel over het nude setje.

De MAX & MORE Lipstick + Lipliner in Dark Red is voor 0,79 te verkrijgen bij de Action.

3 opmerkingen :

  1. Jammer dat het geen Dark Red is maar gelukkig wel een hele mooie kleur! Leuk dat Action met dit soort setjes komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er echt heel goed uit, vooral voor die prijs! Het is alleen totaal geen rood nee haha

    BeantwoordenVerwijderen