zaterdag 15 augustus 2015

Swatches: MAX & MORE Lipstick + Lipliner in Nude (Action)


Het artikel met de 'Dark Red lipstick + lipliner van MAX & MORE (Action)' kwam vorige week al online. Ik ben over 'Dark Red' tevreden alleen de benaming ervan vond ik niet helemaal kloppen. Vandaag eindelijk heb ik het artikel met de 'Nude' versie voor jullie. Eens kijken of deze ook goed bevalt.Ik ga niet te veel vertellen over de verpakking aangezien ik dit al in het vorige artikel heb gedaan. Als je een gedetailleerde uitleg wilt lezen klik dan hier. Kort gezegd is de verpakking voor een MAX & MORE (Action) best goed.

Tijd voor de swatches van de 'Nude' lipstick en lipliner. Wederom weet ik niet of 'Nude' de juiste benaming is. Ik vind het toch wel erg roze, had het dan Nude Pink genoemd. Als ik kijk naar de dekking en pigmentatie van de producten dan valt de lipstick een beetje tegen. Ik moest er veel moeite om deze swatch voor elkaar te krijgen. Toch jammer! De lipliner werkt juist wel weer goed en geeft veel kleur.


Van onderen naar boven: Lipliner - Lipliner + Lipstick - Lipstick

De lipliner zorgt voor een matte roze kleur op de lippen. Het brengt erg fijn aan en blijft  goed zitten. Wanneer ik alleen de lipstick draag is duidelijk te zien dat deze een stuk transparanter is, maar toch heeft het mij nog verbaasd. Op de lippen ziet het er beter uit dan gewoon als swatch. De combinatie van beiden is toch het beste.

Over dit setje ben ik ook erg tevreden. Door de swatches had ik er geen goede hoop voor, maar het ziet er toch weer mooi uit.

De MAX & MORE Lipstick + Lipliner in Nude is voor € 0,79 te verkrijgen bij de Action. 

1 opmerking :