dinsdag 4 augustus 2015

Swatches: MAX & MORE Nude Look 8 Color Eyeshadow Palette (Action)

Jullie hebben in de laatste beauty shoplog kunnen zien dat ik bij de Action een aantal nieuwe make-up producten heb gekocht. Hierop is heel enthousiast gereageerd. Vandaag is het tijd voor de eerste review en ik ga beginnen met het Nude Look Palette van MAX & MORE.


Zoals vaak bij de make-up producten van MAX & MORE Zit het palette nog een keer extra verpakt met een kartonnetje en een beetje plastic. Wanneer je dit eraf haalt hou je het palette over. Zelf ben ik best onder de indruk van de verpakking omdat ik het er best wel mooi eruit vind zien. Het is dan wel plastic, maar het is stevig. het palette is geheel zwart en boven de oogschaduw zitten transparante stukken waardoor ze goed te zien zijn. Ik vind dit persoonlijk wel de mooiste paletten van MAX & MORE als het gaat om verpakking. 


Wanneer je het palette open maakt blijkt er ook nog eens een dubbele sponsapplicator in te zitten en een mini spiegel eronder. Persoonlijk vind ik die spiegel en de sponsapplicator helemaal niet handig. Voor de mensen die daar wel behoefte aan hebben is het prettig dat er bij zit. In het paletten zitten 8 kleuren, met voornamelijk nude kleuren. Er zit 1 matte kleur en de rest zijn shimmer kleurtjes.

Dan is het tijd voor de pigmentatie van de oogschaduws. Niet slecht moet ik zeggen! De pigmentatie ziet er best goed uit. Alleen het tweede kleurtje valt een beetje weg en dat heeft er voornamelijk mee te maken omdat het een matte kleur is en ook nog eens huidskleur is. Voor de rest hoe donkerder de kleuren, hoe beter ze gepigmenteerd zijn.


Ik heb het palette ook gebruikt voor een ooglook en dat is best goed gelukt moet ik zeggen. Voor de look heb ik de eerste 4 kleuren en de zwarte kleur gebruikt. Met het Nude Look palette kan je echt wel mooie looks maken. Verwacht niet de meest bijzondere en knallende looks, maar de oogschaduws zijn echt wel fijn in gebruik. Persoonlijk vind ik het Nude Look palette een echte aanrader!!

Het MAX & MORE Nude Look 8 Color Eyeshadow Palette is voor 0,89 te verkrijgen bij de Action.

2 opmerkingen :