donderdag 18 april 2013

Review: Bourjois nagellak 1950


Vandaag een review van een mini nagellak van Bourjois. Bourjois bestaat alweer 150 jaar en daarom hebben ze een nagellak lijn met allemaal hoogtepunten uit die 150 jaar. Elke nagellak heeft een eigen jaargetal waarin een hoogtepunt plaats vond.  Ik heb de oranje nagellak en heeft als jaargetal 1950.  Daarnaast geeft de nagellak aan dat het binnen een seconde droog is en dat maakt me meteen extra nieuwsgierig! De nagellakjes zijn te verkrijgen voor maar €2,99. 



Er zat een plastic verpakking om heen en toen ik er die afhaalde realiseerde ik mij niet dat ik ook meteen alle tekst niet op de nagellak staat maar op de plastic verpakking. Jammer dat daar op bezuinigd is, ik vind dat totaal niet praktisch en lichtelijk irritant! Voor de rest ziet de Bourjois nagellak er wel schattig uit. Ik ben wel altijd bang voor de kleine nagellakjes omdat de kwastjes dan meestal niet zo fijn zijn, maar gelukkig was daar bij deze van Bourjois geen sprake van.


De nagellak brengt heel makkelijk aan  en dekt zelfs met 1 laagjes best goed. Toch heb ik een tweede laagje opgedaan om een net beter resultaat te krijgen.



Zeker een aanrader deze Bourjois nagellakjes! 

3 opmerkingen :