zaterdag 28 december 2013

Swatches: Playboy Up in Smoke - Night Time Eye Colour Palette (Action)


Naast het Playboy lip palette heb ik ook een oogpalette van Playboy gescoord bij de Action, namelijk het Up in Smoke - Night Time Eye Colour Palette. Benieuwd of ik net zo enthousiast ben als het lip palette!


Wederom zit het in een opvallen doosje, maar deze keer met een paarse kleur.


Als je het openklapt dan zie je een grote spiegel (altijd handig), 10 oogschaduws en een oogschaduw applicator.  Wederom vind ik het jammer dat het doosje zo dik is. Het is voornamelijk lucht, ik heb dan liever dat het dunner is zoals het lip palette.


Dit zijn de 10 kleurtjes. Perfecte kleuren om een smokey eye look mee te maken. Jammer genoeg staan de namen van de oogschaduws aan de achterkant, niet handig!
Van links naar recht en boven naar beneden: Artic - Matter - Mercury - Storm - Black Pearl - Dust - Stellar - Venus - Neptune - Dusk.

Dit zijn de swatches van de bovenste rij: Artic - Matter - Mercury - Storm - Black Pearl. Het is niet slecht, maar ook niet super goed. Ik heb best wel moeite moeten doen om het zo te krijgen, daarnaast zijn de nogal poederig.

 
Dit is de onderste rij: Dust - Stellar - Venus - Neptune - Dusk. Hierbij geld hetzelfde. Niet super goed, maar ook niet heel slecht. Ik heb er wel moeite voor moeten doen om het zo te krijgen.
 
Ik heb ook een ooglook met het palette gemaakt dit laat wel zien dat het niet super gepigmenteerd is. Dit palette is perfect voor de beginnelingen met make-up of de mensen die niet houden van hele heftige make-up looks.

Het palette is voor 3,99 te verkrijgen bij de Action.

3 opmerkingen :

  1. De kleuren zien er in het doosje mooi uit. Idd jammer dat de kleuren niet zo gepigmenteerd zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief pallette, jammer van de pigmentatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De kleuren zien er mooi uit, maar jammer dat de pigmentatie niet zo goed is. Ik heb nog nooit iets van make-up bij action gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen