zondag 12 mei 2013

Review: Sleek Showstoppers palette + look


 Vandaag een review over mijn nieuwe Sleek palette. Ik had  nog helemaal geen producten van Sleek en iedereen was er zo enthousiast over dat ik heel graag een palette wilde proberen. Ik ben gegaan voor het Showstoppers Palette en wat is die mooi! In dit palette zitten zowel matte als met shimmers. 

Ik heb dit palette bij Enchantra gekocht voor € 9,99


Zoals je in de bovenste foto al kan zien ziet het doosje er alleen al heel gaaf uit. Daarnaast is het palette zelf mat zwart en staat Sleek er met een glans op. 


Wat fijn is dat het palette een spiegel heeft en de oogschaduws hebben ieder hun eigen naam. Persoonlijk vind ik dat altijd leuker. De namen van links naar rechts: Paraguaya - Sunset - Me, Myself & Eye - Bad Girl - Noir - Ultramattes V2 - Oh So Special - Bohemian - Storm - Sparkle - Au Natural - Graphite.


Dit zijn de prachtige kleuren! Wat vinden jullie van de kleuren?


De oogschaduws hebben een prachtige pigmentatie alleen Paraquaya valt erg tegen.
Paraguaya - Sunset - Me, Myself & Eye - Bad Girl - Noir - Ultramattes V2 


Oh So Special - Bohemian - Storm - Sparkle - Au Natural - Graphite.


Ik heb er ook een ooglook mee gemaakt.


Ik heb op het gehele ooglid de kleur Bohemian gebruikt. In de arcadeboog zit de kleur Sunset. Als highlighter heb ik sparkle gebruikt in mijn binnenste ooghoeken. 


4 opmerkingen :

 1. wow i like the colours. looks really nice.
  kisses
  maren anita

  maren anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Dit palette heb ik ook aangeschaft, maar hij staat nog niet op de foto dus ik kan m nog niet gebruiken, haha. *bloggersleven ;)

  BeantwoordenVerwijderen