woensdag 4 maart 2015

Review: Catrice Glamour Doll Mascara (waterproof)

Ik heb nog nooit een review/swatches artikel geschreven over een mascara. Dit komt voornamelijk omdat ik altijd dezelfde gebruik en ik geen goede wimpers heb om ze goed op te testen. Toch ga ik het vandaag eens proberen met mijn Catrice Glamour Doll mascara (waterproof) die ik elke dag gebruik.

Over de Glamour Doll Mascara las ik altijd positieve reviews dus wilde ik het ook een kans geven. Ik gebruik elke dag een wimperkruller omdat mijn wimpers anders gewoon niet te zien zijn. Ik heb verschillende mascara's uit verschillende prijsklasses gehad, maar ik kwam altijd weer uit op Catrice en essence. Ik merkte zelf dat bij de goedkopere mascara's mijn wimpers gekruld bleven als ik mijn wimperkruller gebruikte en bij de duurdere niet. Hoe dit komt weet ik niet, maar ze werken voor mij gewoon het best. Daarnaast gebruik ik altijd een waterproof mascara zodat ik zeker weet dat de mascara goed op zijn plek blijft zitten.


De Glamour Doll Mascara in waterproof heeft een shiny blauwe verpakking die makkelijk vast te houden is omdat het een small mascara is. Als je geen waterproof wilt dan moet je opletten op een zwarte verpakking.


De Glamour Doll mascara heeft een wat steviger borsteltje Het zijn geen haartjes, maar van die uitstekeltjes van plastic. Was ik eerst helemaal geen fan van, maar uiteindelijk vind ik het toch wel fijn.


De Catrice Glamour Doll mascara is erg fijn om te gebruiken! Met het smalle borsteltje komt je gemakkelijk bij al je wimpers. Daarnaast zorgt het ervoor dat je wimpers mooie gesepareerd zijn en heb je intens zwarte wimpers die verlengd worden met een lichte krul. Op bovenstaande foto's kunnen jullie ook wel het verschil zien. Het is geen overdonderend resultaat, maar het werkt goed. Ik heb zelf hele dunne en vooruit stekende wimpers. Vandaar dat ik altijd mijn wimpers krul. Voor deze review heb ik dit trouwens niet gedaan. De mascara werkt erg goed en het is ook zeker waterproof. Het blijft de hele dag zitten. Wel blijf ik nog steeds mijn wimpers krullen omdat ik dat gewoon mooier vind. Ik denk dat het niet uitmaakt welke mascara ik gebruik ik zal ze altijd blijven krullen.

Wat vinden jullie van het resultaat?

De Catrice Glamour Doll mascara (waterproof) is voor € 3,99 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen. 

2 opmerkingen :

  1. Ziet er prima uit voor alledaags gebruik denk ik. Ik zou het persoonlijk geen wauw product noemen voor een date ofzo, maar daar heb je vast andere parels voor ^^

    BeantwoordenVerwijderen