donderdag 20 juni 2013

Review: MAX oogpotloden


 Bij de Action zag ik weer iets liggen waarvan ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om te testen en een artikel over te schrijven. Over het algemeen ben ik tevreden over de make-up die de Action heeft. Dus laten we kijken of we dat bij deze ook zijn.

Ik zag dat deze oogpotloden hadden die per 3 verpakt zijn. Ik heb er 2 meegenomen.


In de eerste verpakking zitten deze 3 oogpotloden. Green - Grey - Black. Alle oogpotloden hebben aan de achterkant een spons applicator zodat je de lijntjes kan vervagen wanneer je dat wilt. Opvallend is dat niet alle oogpotloden een puntenslijper op de dop hebben.


In het andere setje zit Blue - Blue - Blue. MAX is niet zo goed met namen. Op de foto kun je wel zien dat ze andere nummers hebben.


Zo zien de spons applicators eruit. De sponsjes voelen best hard, maar zijn wel flexibel. Omdat ze zo flexibel zijn zorgt het ervoor dat het vervagen wat lastiger gaat.


Dit zijn alle kleuren: Black - Grey - Green - Blue - Blue - Blue.Op deze foto zijn de kleuren vervaagd met de spons applicator. Dat gaat dus ook wel redelijk, niet top kwaliteit maar dat kan je ook niet verwachten als het van de Action komt.


Hier heb ik de groene kleur op mijn ogen. Zoals je kan zien heeft het op je ogen niet zo veel pigment als dat je het even op je hand doet.


Dit is de donkere kleur blauw die ik zelfs een beetje paars vind lijken.

Wat vind ik van de oogpotloden? Het zijn leuke kleurtjes, maar je moet niet perfecte pigmentatie verwachten. De potloden zijn namelijk best hard en je moet er wel even goed aandrukken om de juiste intensiteit te krijgen. De oogpotloden zijn leuk om te hebben in je stash. Als je houdt van subtiele kleurtjes en wil je het allemaal niet zo fel dan zijn deze perfect voor jou.

Ik raad deze potloden dus wel aan en zeker voor de prijs die je ervoor betaald!

Een setje van 3 oogpotloden kosten € 0,69 en zijn te verkrijgen bij de Action.


2 opmerkingen :

 1. Ze zien er nog wel aardig uit, ook qua pigmentatie. Maar wel raar dat sommige geen puntenslijper hebben... Je hebt trouwens een spelfout gemaakt toen je zei dat je de donkerblauwe op paars vond lijken. Je schreef namelijk paarD. Dus misschien om te veranderen??

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik dacht dat ik dat al aangepast, dus niet. Oeps! ;)

   Verwijderen