woensdag 24 december 2014

Christmas Wishlist

Bij mij thuis vieren we kerst door samen te zijn, maar we geven ook cadeautjes aan elkaar. Gewoon een paar cadeautjes om elkaar te verwennen. Natuurlijk geef ik wel hints met dingetjes die ik eventueel wel zou willen. Vandaag deel ik mijn christmas wishlist met jullie en we zullen zien of ik uiteindelijk ook iets krijg van mijn lijstje ;).Cd's: Jett Rebel met Hits for Kids - Olly Murs met Never Been Better
Ik ben iemand nog steeds cd's koopt. Ik luister op het moment erg graag naar Jett Rebel en Olly Murs. Beiden hebben een nieuw album en die zou ik maar al te graag nog willen hebben.

De December kalender
Ik zie het eigenlijk een beetje als traditie, maar ik vind het elk jaar weer leuk om een decemberkalender open te krassen. Ik heb er nog nooit iets mee gewonnen, maar het kan nog altijd komen ;).

Boeken: Annic van Wonderen met Masterclass Ondernemen - Chantal van Gastel met Zwaar Beproefd! en Zwaar Verguld! - Zoe Sugg met Girl Online
Ik ben een echte lezer en krijg dan ook maar al te graag een lekker boek. Zeker sinds ik mijn boekenblog ben gestart ben ik weer lekker veel aan het lezen. 
Annic van Wonderen is de oprichtster van I love Fashion News. Annic is een echte powervrouw en ik ben erg benieuwd naar haar persoonlijke verhaal. Van Chantal van Gastel heb ik pas sinds een paar weken twee boeken gelezen en ik ben helemaal verkocht. Wat schrijft zij heerlijke boeken. Ik heb deel 1 van de zwaar trilogie al gelezen dus nu wil ik ook de andere delen graag lezen. Daarnaast is Britse youtuber Zoe Sugg met haar eerste boek gekomen. Uiteraard ben ik erg benieuwd hoe het boek is. Het verhaal klinkt in ieder geval erg leuk.

Make-up:  L'Oréal Collection Exclusive Pure Reds - Make-up Revolution - NYX blush in Taupe
Ik blijf een beauty liefhebber dus ik ben altijd blij met nieuwe make-up. L'Oréal heeft op het moment erg mooie lipsticks met een rood tintje. De Exclusive Pure Reds namelijk, ze zijn prachtig! Make-up Revolution is een nieuw budget make-up merk in Nederland. Ze hebben veel mooie producten die ik graag nog wil toevoegen aan mijn stash. De NYX blush in Taupe wordt door velen gebruikt als een bronzer. Ik wil dan ook zeker testen of deze kleur ook geschikt is voor mij als bronzer.

Ticketmaster giftcard
Ik ga heel graag naar concerten en mijn laatste is Jett Rebel geweest afgelopen vrijdag. Zo'n Ticketmaster giftcard komt dus altijd van pas.

Houseoflou.nl sieraden
Ik ben dol op sieraden en Houseoflou.nl heeft hele mooie sieraden voor een klein prijsje.

Wat hopen jullie dat er onder jullie kerstboom ligt?

3 opmerkingen :