zondag 28 december 2014

Review: Catrice Eyebrow Set


Jarenlang tekende ik mijn wenkbrauwen nooit bij. Ik vond het helemaal niks en niet nodig. Totdat mijn zusje aan haar visagie opleiding begon en het eens bij mij probeerde. Ik vond het eigenlijk toch wel goed staan en ik ben het toen met een potloodje gaan proberen van Babor. Ineens kon ik niet meer zonder, alleen vond ik de kleur niet helemaal goed.  Na wat blogs te zijn afgegaan kwam ik uiteindelijk uit op het eyebrow setje van Catrice. 


Catrice heeft een eyebrow set dat een klein zwart doosje is. Het is compact en gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zit er onder de verpakking een 'laatje' waar een mini kwastje/borsteltje zit en een mini pincet. Erg handig! Ik had op het begin ook geen kwastje voor mijn wenkbrauwen dus heb ik tijdelijk deze gebruikt. Ik vond het een fijn kwastje alleen erg kort wat niet altijd handig is. Nu gebruik ik een kwast van Zoeva.


In de eyebrow set zitten twee kleuren. De eerste kleur is een grijs/bruine as kleur en de tweede kleur is eigenlijk gewoon een donkere versie en gaat al iets meer naar het bruine. Daarnaast zit er een spiegeltje in.


Op bovenstaande swatch foto zie je eerste de lichte kleur en dan de donkere kleur een beetje uitgeblend. Aan de rechterkant weer eerst de lichte kleur en dan de donkere kleur, maar dan alleen een dun streepje. Het wenkbrauw poeder is goed gepigmenteerd, maar het is ook gemakkelijk lichtjes aan te brengen.


Tijd om het setje te gebruiken! Op de bovenste heb ik geen wenkbrauwpoeder op gedaan. Op de middelste de lichtste kleur en op de onderste heb ik de donkere kleur op gedaan. De lichtste kleur past het beste bij mij. Ik ben zelf donkerblond en deze kleur past er zelfs perfect bij. Veel wenkbrauw producten zijn aan de bruine kant, maar dit past goed bij blond en donkerblond haar. De donkere kleur is voor mij veel te donker. Die is ook een stuk gepigmenteerder en dieper van kleur.

Nog even een foto waarop ik geen make-up draag en een foto met full face make-up en waarbij ik natuurlijk ook mijn wenkbrauwen heb bijgetekend met de lichtste kleur. Ik gebruik nu elke dag de lichtste kleur voor mijn wenkbrauwen. Door je wenkbrauwen bij te tekenen kan je een heel gezicht vormen. Het staat vaak (niet altijd) net wat mooier en het kan er voor zorgen dat je gezicht meer spreekt.

Het eyebrow setje van Catrice is echt super fijn. Daarnaast kan ik heel lang doen met het product. Ik raad het product erg aan voor meiden met blond en donkerblond haar. 

De Catrice Eyebrow Set is voor €3,99 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

2 opmerkingen :