woensdag 31 december 2014

Jaaroverzicht The Joyful Things In Life 2014


Het is niet te geloven dat het morgen gewoon alweer 2015 is. Dit jaar is echt voorbij gevlogen met een aantal dieptepunten, maar met zeker veel hoogtepunten. Zo gaan we kijken naar de 5 best bekeken artikelen van 2014, de meest bekeken video's van 2014, over mij persoonlijk en nog veel meer! Het is een flink artikel, maar er is dan ook veel te vertellen over 2014. Laten we snel beginnen!

Persoonlijk
Persoonlijk is er ook veel gebeurd het afgelopen jaar. In updates heb ik wel eens genoemd dat afstuderen echt een bitch was. Sorry, maar ik kan het gewoon niet anders zeggen. Door privé omstandigheden had ik flinke vertraging opgelopen. Door heel hard werken en steun van familie en vrienden is het mij toch gelukt om af te studeren. Op 4 juli kreeg ik te horen dat ik officieel afgestudeerd was aan de opleiding Small Business and Retail Management. Ik was echt heel blij want er viel echt een enorme last van mijn schouders. Aangezien ik in de vakantie klaar was met school heb ik zelf ook even vakantie gehouden. Ik vond dat ik dat toch wel verdiend had. Ik heb ontzettend veel leuke dingen gedaan met vrienden. Zo ben ik onder andere een weekend naar Strandfestival Zand geweest. Ik ben echt geen camping type, maar wat was het leuk en gezellig. Het weer was echt verschrikkelijk, maar toch zou ik het zo weer doen. Na de vakantie was het natuurlijk wel tijd voor het zoeken van een baan. Daar ben ik nog steeds mee bezig. Helaas is dit niet de beste periode om een baan te zoeken. Ontzettend veel mensen zoeken een baan, maar ik ga nog niet opgeven. Ik ben opzoek naar een starters functie in de marketing of e-commerce en als ik heel kritisch ben het liefst in de mode of beauty branch. Het doel van 2015 is dan ook wel om een baan te vinden. 5 Best bekeken artikelen van 2014
In 2014 zijn er inclusief dit artikel 226 artikelen online gekomen. Ik heb geprobeerd om elke dag een artikel online te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Soms ging het weken goed en soms dan had ik het gewoon heel druk of geen inspiratie. Als ik kijk naar de top 5 best bekeken artikelen van 2014 dan staan de beauty artikelen toch wel vooraan. Gelukkig maar aangezien ik een beauty blog heb ;). Laten we kijken naar de top 5:

1. Shoplog: ICI Paris XL
2. Swatches: Tanya Burr Lipgloss First Date - Just Peachy - Afternoon Tea - Chic
3. Swatches: MAX & MORE 28 kleuren oogschaduw palette 04. Nude Palette (Action)
4. Swatches: MAX & MORE Smoky Duo Sticks (Action)
5. Mini Shoplog: Primark maart 2014

De shoplogs worden altijd goed bekeken, maar Primark wel in het bijzonder en dus ook de ICI Paris XL shoplog. De artikelen met make-up producten van de Action zijn ook altijd populair. Ik vind ze ook altijd leuk om te testen. Tanya Burr is een ontzettend populaire youtuber dus het verbaasd me niet heel erg dat een artikel over haar lipgloss veel bekeken is. 

Het Beautygloss Vriendinnenweekend 2014
Een hoogtepunt van 2014 was ook wel het Beautygloss Vriendinnenweekend. Ik heb zoveel lol en plezier gehad dit weekend. Heerlijk om een weekend alleen aan jezelf te denken. Ik heb samen met Janice en Carmen ontzettend veel leuke dingen gedaan waarbij Beauty, een van mijn grote passie's, centraal stond. Wat misschien veel lezers niet weten is dat in mijn omgeving bijna niemand bekend is met mijn blog en het youtube kanaal. Youtubers worden toch nog door veel mensen als 'apart' beschouwd en tot nu toe heb ik het nooit ter sprake durven brengen. Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen, maar het aan iedereen durven te vertellen is nog wel een dingetje. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik het aan Carmen en Janice verteld. Zij reageerde echt heel positief en leuk. Ze vonden het zelfs prima als ik dat weekend ging vloggen. Ik vind zelf dat de vlogs echt heel leuk zijn geworden. Ik denk dat er goed in te zien is dat we heel veel plezier hebben gedaan dat weekend. Ook is er ontzettend leuk op de vlogs gereageerd door jullie. Dat was ook heel tof om te lezen, dank je!

Bekijk hier alle video's en artikelen van het Beautygloss Vriendinnenweekend 2014
Beautygloss Vriendinnenweekend 2014 Dag 1
Beautygloss Vriendinnenweekend 2014 Dag 2
Beautygloss Vriendinnenweekend 2014 Dag 3 + 4

- Geschreven verslag van het Beautygloss Vriendinnenweekend  2014
Shoplog/Unbagging: Beautygloss Vriendinnenweekend 2014 (Rimmel, Andrelon, OnePiece, etc.)


5 Best bekeken video's van 2014
In 2014 zijn er 76 video's online gekomen op het youtube kanaal van The Joyful Things In Life. Ergens halverwege  2014 besloot ik om 2 video's in de week te maken. Dit is veel en hard werken, maar ik heb er wel veel plezier in gehad. Soms lukt het niet en dat is altijd zo zuur. Ik weet niet of het in 2015 weer gaat lukken om 2 video's in de week te posten. Ik ga het proberen, dus we zullen even zien hoe het gaat. Ook voor de video's heb ik even een top 5 gemaakt met de meest bekeken video's van 2014.

1. Shoplog: Action Juni 2014
2. Mini Shoplog: Primark Maart 2014
3. Make-Up Tutorial: Meghan Trainor - All About That Base  
4. Make-Up Tutorial: Een look met het W7 In The Nude Palette
5. Make-Up Tutorial: MAX & MORE 28 kleuren oogschaduw 04. Nude Palette (Action)

Shoplogs worden altijd goed bekeken en volgens mij maakt het niet eens uit waar het van is. Persoonlijk vind ik ze ook altijd heel leuk om van andere youtubers te bekijken. De make-up tutorials worden een stuk minder bekeken, maar ik vind ze zelf heel leuk om te doen. Toch zijn er een paar video's van veel bekeken. De Meghan Trainor video was mijn eerste make-up tutorial gebaseerd op een celebrity en een muziek video. Haar doneren
Iets wat eigenlijk nog niet zo lang geleden is gebeurd, is dat ik een stuk van mijn haar heb gedoneerd aan De Nederlandse Haarstichting. Misschien wel een van de engste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn haar is altijd ontzettend lang geweest en het viel dan ook tot op mijn billen. Ik heb altijd gezegd dat ik het er nooit ga afknippen en altijd lang ga houden. Toch spookte altijd het haar doneren door mijn hoofd. Na overleg met mijn zusje die kapster is besloot ik om het toch te doen. Er moest dus minstens 20 cm. Ik heb in een verslag geschreven hoe dit helemaal is gegaan. Uiteindelijk is er meer dan 30 cm gedoneerd aan De Nederlandse Haarstichting. Ik vond het heel spannend of ik wel blij zou zijn met mijn 'korte haar'. Gelukkig kan ik zeggen dat ik er echt heel blij mee ben! Het was heel erg wennen op het begin, maar het is echt zo fijn. Het is een stuk minder zwaar, douchen is fijner en het is nu makkelijker om mijn haar te doen. Nog steeds vind ik heel lang haar erg mooi, maar dit is zeker wel fijn voor een tijdje. Als je benieuwd bent naar het verslag hiervan verwijs ik je door naar hier

Books With A Beauty Chick
In augustus ben ik gestart met een nieuwe blog met bijbehorende boeken kanaal. Naast beauty ben ik erg dol op het lezen van boeken, maar door school gebeurde het alleen niet meer zoveel. Dat vond ik eigenlijk erg jammer dus nadat ik afgestudeerd was heb ik het weer opgepakt en ben ik volle bak gaan lezen. Toen is het idee ontstaan om een boeken blog te starten. In vergelijking met beauty blogs zijn er een stuk minder die over boeken gaan, wat eigenlijk jammer is. Omdat ik bloggen zo leuk vind ben ik het gaan combineren met lezen en toen was daar Books With A Beauty Chick. Hier moet nog veel op gebeuren. Er komen nu nog weinig artikelen op, maar daar gaat zeker verandering in komen. In 2015 wil ik hier ook veel tijd aan besteden. Ik hou er niet van als het slordig is, dus dat gaat nog komen! Naast de blog heb ik er dus ook een youtube kanaal bij gemaakt.

The Joyful Things In Life
Met heel veel plezier werk ik bijna elke dag wel aan de site en aan het youtube kanaal. Ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven, foto's te maken, producten te testen, te experimenteren met make-up en video's te maken. Er zit erg veel tijd aan vast, maar ik heb het er zeker voor over. Als ik het niet leuk zou vinden, dan zou ik het ook niet doen. Ik kan nog erg veel leren. Mijn spelling is een drama, de foto's kunnen beter, de informatie in de artikelen kon soms uitgebreider en de video's zouden een stuk professioneler kunnen. Dit weet ik ook en dat is zeker iets waar ik aan wil werken in 2015. Op het moment heb ik 59 Bloglovin volgers. Dat zijn er misschien niet erg veel, maar ik ben ze alle 59 erg dankbaar dat ze de moeite nemen om The Joyful Things In Life te volgen. Op youtube heb ik op dit moment 606 abonnees. Wauw! Echt geweldig! Ik weet niet hoeveel, maar in een jaar tijd zijn er veel bijgekomen. Zeker de laatste maanden door de vlogs van het Beautygloss Vriendinnenweekend. Ik ga het niet ontkennen, het zou leuk zijn om nog meer te groeien, maar ik waardeer het al zo erg dat er ruim 600 mensen geabonneerd zijn, dank daarvoor! Voor 2015 hoop ik dus eigenlijk vooral te kunnen groeien en mijzelf te kunnen verbeteren.

Mijn favoriete artikelen, video's en momenten van The Joyful Things In Life 2014
Ook ik heb wel een paar favoriete artikelen, video's en momenten van het afgelopen jaar die ik met jullie wil delen: 

1. In januari van 2014 raakte ik in contact met Margo die eigenaresse is van de webshop Getyournailsdone.nl. Na super leuke gesprekken is er afgesproken dat ik een vaste gastblogger zou worden. Ik mocht een aantal producten testen voor haar webshop en daar schreef ik dan een artikel over. Op het moment gebeurd dit niet meer, maar ik ben wel erg blij met de kans die ze mij heeft gegeven. Doordat ze enthousiast was over The Joyful Things In Life werd ik er nog gemotiveerder door. Dank Margo!

2. In 2014 is mijn eerste Get Ready With Me video online gekomen. Ik ging naar het concert van Gavin Degraw, wat helemaal te gek was. In de video laat ik mijn make-up, haar en sieraden zien van die avond. Ik weet nog goed dat ik op dat moment erg blij was dat ik nu ook een Get Ready With Me video had.

3. Door mee te doen aan een actie kreeg ik de kans om de Revitalash wimperserum te testen. Ik heb hele korte wimpers van mijzelf en na het lezen over de werking van het wimperserum kon ik mijn geluk niet op. Als het goed was zou ik lange wimpers krijgen. Ik kan je zeggen dat het ontzettend goed werkt. Wat was het leuk om dit product te testen. Jammer genoeg kan ik het op dit moment niet betalen om dit product te gebruiken waardoor ik weer korte wimpers heb, maar check het artikel voor de voor en na foto's

4. Ik heb geprobeerd om de artikelen beter te maken door meer foto's te gebruiken waarbij je ook kan zien dat ik de producten heb gebruikt. Het is extra werk, maar het artikel wordt er wel beter door dan alleen swatches te laten zien. Zeker bij de Sleek palettes heb ik erg mijn best gedaan. 

5. Er zijn erg make-up tutorials gemaakt dit jaar. Ondanks dat ze helemaal niet goed bekeken worden op een paar uitzonderingen na, vind ik ze wel erg leuk om te doen. Mijn favorieten zijn toch wel de volgende geweest: het eindexamenfeest, Copper Smokey eyesTaylor Swift - Blank Space en kerstlook 3 Soft Pink.

6. Ik heb ook een aantal leuke video's gemaakt met Geesje. Super leuk dat ze mee wilde doen! Mijn favoriet is toch de (faal) video met de Cotton Wool Ball Challenge

7. Dit jaar heb ik mijn eerste MAC producten gekocht! Dit had ik gedaan als afstudeer cadeautje voor mijzelf. Ik ben gegaan voor producten uit de Kelly & Sharon Osbourne collectie. Daarnaast heb ik er ook een make-up tutorial bij gemaakt.

8. Als laatste toch wel de video's en artikelen die ik voor kerst heb gemaakt. Ik heb uiteindelijk 6 video's gemaakt bestaande uit 3 kerstlooks, 2 tags en een video met mijn favoriete nagellak voor de feestdagen. Daarnaast nog een artikel met mijn favoriete kerstmuziek en mijn Christmas Wishlist. Ik had op het allerlaatste moment besloten om de week voor kerst alleen maar artikelen en video's te plaatsen die iets met kerst te maken hadden. Ik had het niet verwacht, maar het was mij toch maar mooi gelukt!

En dit is mijn jaaroverzicht van 2014.  Hoe was jullie 2014?

2 opmerkingen :

  1. Wat een fijn jaaroverzicht! Ik ben heel blij dat ik je blog dit jaar heb leren kennen, het is echt 1 van mijn favorieten geworden!!

    BeantwoordenVerwijderen