vrijdag 30 januari 2015

Review: NYC Strip Me Off Base Coat

Glitter nagellak is fantastisch, maar ook een hel om er af te halen. Dit is voor mij al een reden om vaak geen glitter nagellak te dragen. Het wordt vaak toch een rotzooi en het duurt lang. Het zou natuurlijk heel ideaal als je de nagellak er gewoon af zou kunnen trekken. Gelukkig is OPI vorig jaar met een Glitter Off Base Coat gekomen. Deze is alleen € 14,25 wat voor velen aan de dure kant is. NYC heeft een budget variant die ook zeker het proberen waard is. 


De NYC Strip Me Off Base Coat zit in een gewoon nagellak potje. Wat misschien raar lijkt is dat de base coat wit is. De base coat werkt als volgende: 

1. Je brengt een dun laagje aan van de base coat op je nagels
2. Je laat dit opdrogen tot het volledig transparant is
3. Dan kan nu de nagellak worden aangebracht
4. Wanneer je een andere nagellakje op wil doen, kan je de (glitter) nagellak er gewoon aftrekken (dus ook geen nagellak remover meer)

De Strip Me Off Base Coat is ideaal, gewoon geen problemen meer bij glitter nagellak.Toch heeft het ook wel een nadeel. De nagellak gaat er wel makkelijker af, te makkelijk soms.. Verwacht dus ook niet dat het dagen blijft zitten. Als er eenmaal een stukje los zit gaat het er heel snel af.  Het voordeel kan dus ook het nadeel zijn.  

De NYC Strip Me Off Base Coat is voor € 2,99 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen. 

3 opmerkingen :

 1. Voor die prijs doet die het wel goed denk dat als je nagellak voor 1 dag wilt dragen voor bijvoorbeeld een feestje dit een prima product is x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een echte redder in nood voor mij! Ik verafschuwde glitternagellak, simpelweg omdat ik dat removen niet zag zitten. Pelt deze trouwens mooi in 1 beweging af? Ik heb eentje van Essence en die pelt in stukjes af

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vaak wel in 1 beweging. Soms dan zit er eentje tussen die in stukjes gaat.

   Verwijderen