maandag 26 januari 2015

Swatches: Urban Decay Naked 2 (DUPE)

Er is al een artikel online gekomen met swatches van het dupe Naked palette van Urban Decay. Ik heb ook een dupe palette van het Naked 2 palette. Daar van wil ik natuurlijk ook de swatches delen met jullie.


De verpakking van het palette is wederom hetzelfde, alleen goedkoper. Het kwastje dat er bij dit palette erbij zit klopt wel met het 'echte' palette.


De kleuren uit het palette hebben bijna dezelfde namen als bij het echte palette. In dit palette hebben de oogschaduws de namen: Foxy - Half Bakeo - Bootycall - Chopper - Tease - Snakebite - Suspect - Pistol - Verve - YDK - Busteo - Blackout. Half Bakeo en Busteo horen eigenlijk Half Baked en Busted te zijn. Hieraan kun je onder andere zien dat het een neppe is. Daarnaast komen de kleuren in dit palette al minder goed overeen met het echte palette. 


Foxy - Half Bakeo - Bootycall - Chopper - Tease - Snakebite

Suspect - Pistol - Verve - YDK - Busteo - Blackout

De kleuren zijn wederom goed gepigmenteerd. Alleen Foxy valt een beetje weg omdat het een huidskleur is. Ik heb foto's opgezocht met swatches van het Naked 2 palette en die kleuren komen niet altijd helemaal overeen. Ze zijn nogal vaal in vergelijking daarmee. 

Ik heb ooglook gemaakt met het palette. Op het gehele ooglid heb ik YDK gedaan en in de arcadeboog en onder de waterloon Busteo. 

De oogschaduws zijn fijn in gebruik en goed gepigmenteerd, maar alle kleuren komen net niet overeen met het echte. Het palette lijkt er veel op, maar in de kleuren zijn toch wel verschillen te ontdekken. 

Het Urban Decay Naked 2 Palette (DUPE) is te verkrijgen bij ebay en Buyincoins.com voor maar een paar euro. 

1 opmerking :