vrijdag 6 februari 2015

Swatches: MAX & MORE 28 kleuren oogschaduw palette 03. Floral Palette (Action)In oktober hebben jullie al swatches kunnen zien van de 28 kleuren oogschaduw paletten van MAX & MORE (Action). Er zijn 4 soorten paletten hiervan en ik heb er 3 van kunnen bemachtigen. Het Floral palette was in mijn Action filiaal elke keer niet op voorraad. Toen ik een tijdje geleden weer eens een keertje keek tussen de make-up zag ik ineens het Floral palette liggen. Ik heb toen het palette meteen gekocht. Natuurlijk wil ik van dit palette ook de swatches delen met jullie.

Het 28 kleuren oogschaduw palette zit in een kartonnen doosje wanneer je het koopt. Hierin zie je het palette goed zitten en op de achterkant staan de soorten paletten met een voorbeeld. Het 28 kleuren oogschaduw palette is verkrijgbaar in vier soorten: 01. Forrest, 02. Sunset, 03. Floral en 04. Nude.

De verpakking van het palette zelf is gewoon goedkoop plastic, maar het doet zijn werk. In het palette zelf zitten 2 sponsapplicators die sponsjes heeft aan beiden kanten. Zelf gebruik ik kwasten, maar voor de mensen die ze wel gebruiken is het handig dat er 2 bij zitten. 


In het palette zitten dus 28 kleuren met roze, paarse, blauwe, grijze en zwarte tinten.


Dit zijn swatches van de eerste zeven kleuren van het palette. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd, maar niet fantastisch. 


De eerste zeven kleuren uit de onderste rij zijn al beter gepigmenteerd dan bovenstaande kleuren.

Hoe donkerder de kleuren hoe beter het gepigmenteerd is. De andere zeven kleuren van de bovenste rij zijn de blauwe, grijze en zwarte tinten.


De laatste zeven kleuren zijn het best gepigmenteerd. Deze kleuren komen van de rest van de kleuren wel het beste tot hun recht. Vooral de blauwe kleuren vind ik erg mooi.

Ik heb een ooglook gemaakt met de roze en paarse tinten. Zoals je kan zien zijn de kleuren wel goed gepigmenteerd, maar ze knallen er niet uit. Met het Floral palette kun je hele mooie looks maken die soms meer naar het subtiele zullen neigen dan dat ze eruit knallen. Voor de prijs die je betaald krijg je wel een goed palette waar je mooie looks mee kan maken. 

Er zal nog een make-up tutorial van dit palette online komen. Laat even in een reactie achter van welke kleuren uit het palette je graag een tutorial wil.

Het 28 kleuren oogschaduw palette in 03. Floral is voor € 2,49 te verkrijgen bij de Action. 

7 opmerkingen :

 1. Ik heb deze ook gekocht een tijd geleden! Heb hem alleen nog niet aangeraakt, oeps. Na deze post ga ik hem zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk & een mooie look! Ik vind het altijd zo grappig op Action make-up te proberen, afgelopen week heb ik voor 1 euro een blush gekocht die ik nog wel moet uitproberen maar hallo, dat is toch geen geld! Er zitten super mooie kleurtjes bij.
  Fijn weekend <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Action heeft ook echt een aantal mooie blushes!

   Verwijderen
 3. Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit! Mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes niet echt bij mij passen, maar ze hebben ook nog twee andere paletten toch? Ik hou meer van bruintinten enzo, haha. Wel echt mooie foto's en een mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben nog 3 andere paletten, Het nude palette, het sunset palette en het forrest palette. Hier staan ook de reviews en swatches van online.

   Verwijderen