woensdag 20 mei 2015

Swatches: Wet 'n Wild Fergie Centerstage Collection Highlighter in Rosé Champagne Glow

Toen ik deze highlighter zag lag deze ook meteen in mijn mandje. Deze moest ik gewoon meenemen. Het ziet er meteen goed uit en dat voor maar 1 euro. Ik heb het over de Wet 'n Wild highlighter uit de Fergie Centerstage Collection.

De highlighter heeft een hele simpele zwarte verpakking met een transparante bovenkant. Niet heel speciaal en ze hadden dat leuker kunnen doen. Wel krijg je er een ontzettend groot product voor terug. Er zit namelijk voor 11,3 gram aan highlighter in. Ik zou het knap vinden als je deze op zou krijgen.

In de highlighter zit een patroon met 'aders'. de kleuren  roze, peachy en oranje zitten erin.


Rosé Champagne Glow is echt onwijs mooi. Er zit een flinke shimmer en glitter in, maar de roze champagne kleur komt prachtig naar voren.


De highlighter is een pareltje. Het zorgt voor een prachtige glow op je gezicht. Je gaat er meteen van stralen. Ik ben echt heel blij dat ik deze highlighter heb meegenomen voor maar 1 euro. Ik heb deze gekocht op de Beautygloss Party bij de stand van Fogan. Ik weet niet waar je het product kan kopen, maar als je het tegenkomt zou ik het zeker aanraden om te kopen. 

2 opmerkingen :