zondag 13 januari 2013

Nieuwe aankopen + swatchesGisteren ben ik even bij de kruidvat geweest en zag ik dat de producten die uit het assortiment van CATRICE gaan nu te koop zijn met 50% korting. Ik weet alleen niet tot wanneer dit is. Opvallend was dat dit ook geldt voor alle nagellak. Er stond ook bij dat die ook het assortiment uitgaan. Als nagellak verslaafde moest ik natuurlijk even rondsnuffelen.  Ik verwacht dat CATRICE met compleet nieuwe nagellak komt. Het is nog even afwachten wat ze precies gaan doen.

Ik heb uiteindelijk 5 nagellakjes gekocht van CATRICE. Ik ben echt dol op die nagellak. Het is een budget merk maar ik vind ze gewoon super fijn. Ik heb dan ook meteen 5 gekocht. Ik heb nu per lakje € 1,35 betaald. Dat is gewoon geen geld dus kon ze niet laten liggen!  Verder heb ik ook nog een lipgloss en een mascara gekocht van CATRICE. Daarnaast heb ik van Essence ook nog een nagellak gekocht omdat ik zag dat er bij Essence ook een paar producten uit het assortiment gaan. Onder andere deze nagellak en kon het daarom ook niet laten om deze te laten liggen, zeker omdat het met de 50% korting geloof ik 90 cent was. Ik heb meteen even swatches gemaakt ondanks dat ze uit het assortiment gaan. Zo kunnen jullie toch nog even zien hoe ze eruit zien en eventueel nog inslaan. 


De 6 nagellakjes op een rijtje

Op de vorige foto is niet goed te zien dat er bij de 3 linkse nagellakjes een glittertje inzit en bij deze foto wel 

CATRICE Better Than Waterproof Mascara € 2,00

CATRICE 050 Naturally Pink iets onder de € 2,00

Dan volgen nu de swatches van de nagellakjes


Essence - 01 Hazelnut cream pie
Ik wilde al een tijdje een nude nagellak, maar wist niet zo goed welke. Omdat deze nu met korting te verkrijgen was, ga ik deze proberen. Ik vind het kleurtje heel mooi en dekt voldoende bij mij. 


CATRICE 780 Welcome To Roosywood
Toen ik dit kleurtje zag wist ik meteen dat ik deze wilde hebben. Ik vind hem zo mooi! Wat meteen in me op kwam was oud roze. Een hele mooie kleur en ben er heel blij mee. 


CATRICE 875 It's All I Can Blue
Deze viel me een beetje tegen. De kleur is heel mooi, maar heel dun. Er moeten zeker 2 laagjes op misschien wel 3. 


CATRICE 905 Steel my Soul
Deze nagellak zorgt voor een Brushed Metal Effect. Er zit een hele mooie glinstering in.


CATRICE 900 Steel My Heart
Dit is mijn favoriete aankoop van de 6 lakjes. Deze heeft ook een Brushed Metal Effect net als de Steel My Soul. De kleur en de glitters die er in zitten zijn zo mooi. In het echt ziet het er nog veel mooier uit dan op de foto.CATRICE 650 Goldfinger
Dit is een goud lakje, die me eigenlijk verbaasde met de goede dekking. De kleur is gewoon heel mooi shiny goud.2 opmerkingen :

  1. Het lakje steel my heart heb ik ook! Da's echt een leuke.

    Liefs
    www.myglamtown.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die oud roze is mooi. Jammer dat ie niet meer te koop is.

    BeantwoordenVerwijderen