maandag 17 juni 2013

Swatches: Fogan nagellak 07 - 30 - 12 - 23 - 45


Tijdens de Beautygloss party had ik 5 nagellakjes van Fogan meegenomen. Ze waren toch allemaal maar een euro dus ik kon het als nagellak verslaafde natuurlijk niet weerstaan! Pas toen ik thuis was besefte ik dat ik allemaal kleurtjes had gekozen die perfect bij elkaar passen. Ik heb van alle 5 de kleuren swatches gemaakt.  De kleuren hebben helaas geen namen, maar gelukkig nog wel nummers. Ik heb 07 - 30 - 12 - 23 - 45 gekocht. Op alle foto's heb ik 2 laagjes gedaan.



Ik ben al tijden opzoek geweest naar een neon roze nagellak omdat de degene die ik nu heb bijna op is en niet meer te koop is. Toen ik deze kocht dat ik gewoon, ow dat is wel een mooie roze. Toen ik hem voor de eerste keer op deed realiseerde ik mij pas dat dit een perfecte neon roze is! Dit was dus een goede aankoop voor een euro. Dit is nummertje 07.



Ik wilde nog een mooie paarse hebben ik vond nummer 30 daar uitermate geschikt voor.


Nummer 12 is een mooie roze/glanzende/shimmer/bijna holografische nagellak. Heel mooi!



23 is een mooie glitter nagellak, maar eentje die een mooie kleur als basis nodig heeft en niet om zo te gebruiken, vind ik persoonlijk dan.



De paarse glitter (45) springt er echt uit,maar ik vind hiervoor hetzelfde gelden als bij nagellak nummer 23.



De glitter nagellaks zijn wel weer leuk te gebruiken over de andere kleurtjes die ik heb gekocht. Zo heb ik hier 07 en 23 gecombineerd.



Op deze foto heb ik 30 en 45 gecombineerd.

Mijn favorieten van deze 5 kleurtjes zijn toch wel de neonroze en de paarse glitters!

1 opmerking :

  1. Hele mooie lakjes! En ik ben het inderdaad eens met je over de glitternagellak, een basis er onder is mooier!

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen