woensdag 7 mei 2014

Swatches: Catrice LE Haute Future Blush Pearls - 01 iROSEdescent & Baked Eyeshadow - 02 iROSEdescent

Catrice heeft weer een nieuwe limited edition die te verkrijgen is. Deze keer heet de collectie Haute Future. Ik moet zeggen dat ik de hele collectie heel leuk vind, maar ik heb mezelf voorgenomen om geen nagellak te kopen omdat ik dat al genoeg heb. Daarnaast mocht ik van mezelf ook maar 1 oogschaduw en de blush pearls. Gelukkig heb ik me daar ook echt aangehouden, maar de maand is natuurlijk nog niet voorbij ;).


Als eerst heb ik de 01 iROSEdescent Blush Pearls gekocht. 


Alles aan deze blush is perfect. De verpakking is prachtig en alleen al daarvoor zou je het product eigenlijk moeten hebben. De dop is eigenlijk gewoon een spiegel. Het bakje is transparant waardoor je de pearls ziet zitten. Het ziet er luxe uit voor een geweldig prijsje. 


Dit ziet er toch gewoon geweldig eruit! It's so pretty!

Er zitten twee kleuren parels in. Een licht roze en een donker roze. Ze geven beide een subtiele glans af.


Als je over de parels gaat krijg je deze kleur. Een hele subtiele, mooie kleur roze. Als je bang bent dat je snel teveel blush opdoet is deze perfect. Vaak met parels is de pigmentatie heel subtiel.


Naast de blush pearls heb ik ook een oogschaduw gekocht, 02 iROSEdescent. Nu ik de naam type kom ik er eigenlijk pas achter dat ze alle twee dezelfde naam hebben. Jammer! In de Haute Future zitten drie baked eyeshadows en ze waren al drie heel mooi. Ik heb besloten om er eentje te kopen om de kosten beperkt te houden. Niet omdat het duur is, maar puur omdat ik al veel heb.

De oogschaduws zijn dus baked eyeshadows en iROSEdescent is een bruin/taup kleur met soms zelf een beetje een paarse ondertoon. Daarnaast zit er nog zilver in. Op de foto is links zonder flits en rechts met flits. 


De kleur is echt zo mooi en de pigmentatie is geweldig. Dat zijn we ook wel gewend van de baked eyeshadows van Catrice. Rechts is ook nog aangebracht met water. Als je de kleur nog intenser wilt, dan is dit gemakkelijk met water te doen. De bruine kleur is goed zichtbaar, maar je ziet het zilveren glansje er ook goed in. 

De Haute Future limited edition collectie van Catrice vind ik echt een topper! Veel producten zijn echt heel mooi. Het is dat ik van mezelf minder mag kopen anders had ik zeker nog de andere oogschaduws gewild en de nagellakjes gekocht.
De oogschaduws zijn voor € 3,89 te verkrijgen en de blush pearls voor € 3,99. De collectie is onder andere bij de Kruidvat te verkrijgen.

1 opmerking :