dinsdag 26 augustus 2014

Swatches: BE Creative Make Up mono oogschaduw 029 Soft

Een tijdje geleden konden jullie al in mijn ICI Paris XL shoplog zien dat ik een oogschaduw had gekocht van BE Creative Make-up. Ik kan je zeggen dat het een echt favorietje van mij is geworden. Het werd dus maar eens tijd dat ik er een artikel over schrijf. 


Ik heb de oogschaduw 029 Soft gekocht. De oogschaduw zit in een zwart kartonnen doosje wanneer je het koopt, maar je kunt de kleur van de oogschaduw nog altijd zien. De oogschaduw zelf zit ook in een zwarte verpakking. Heel simpel, maar wel classy.  De bovenkant is transparant waardoor je de oogschaduw nog altijd goed kan zien. 


Soft is een heel lief licht roze kleur. Op de linkerkant zie je de kleur zonder flits en aan de rechterkant met flits. Zo kun je goed zien dat het een echte matte kleur is en dat er niet stiekem een lichte shimmer in zit. Als je van hele zachte roze kleurtjes houdt dan is deze perfect voor je!Wauw wat een pigmentatie! Matte kleuren zijn vaak lastig en hebben weinig pigmentatie. Soft heeft hier geen last van. De pigmentatie is super! In de winkel was ik dan ook meteen verkocht bij deze kleur. Om de kleur zelfs nog intenser te krijgen kun je ook een witte basis gebruiken. Op de rechtse swatch heb ik eerst een jumbo nyx eye pencil in milk gebruikt als basis. Met Soft erboven is de kleur echt nog beter zichtbaar. Ik vind de oogschaduw echt geweldig! Mijn eerste ervaringen met de BE Creative Make-up oogschaduw is erg goed.

De 029 Soft oogschaduw van Be Creative Make-up is voor € 11,10 te verkrijgen bij de ICI Paris XL.

1 opmerking :