zaterdag 16 augustus 2014

Swatches: W7 In The Nude palette


Ben jij dol op (oud) roze en paarse tinten? Dan is het W7 In The Nude palette echt perfect voor jou. In de shoplog van een tijdje geleden hebben jullie natuurlijk al het palette voorbij zien komen. Daarnaast zat het palette ook bij mijn favorieten van de maand juli. Vandaag gaan jullie dan eindelijk de swatches ervan zien. 


Het W7 In The Nude palette is natuurlijjk een namaak van het Urban Decay Naked 3 palette. Het doosje van het palette lijkt er dan ook sprekend op. In het palette zitten 12 kleuren, zowel matte als shimmer kleuren. Daarnaast zit er een kwastje bij, maar ik moet zeggen dat ik die nooit gebruik. 


In het palette zitten twaalf kleuren en het leuke is dat ze namen hebben: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffe Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista. Mijn favoriete kleuren zijn: Venice, Marilyn, Alikce, Bad Manners en Fashionista.

De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, alleen de eerste kleur Latte valt op de huid weg. Er zitten twee matte kleuren in, Marilyn en Alice. Van mij had er nog wel een matte kleur in mogen zitten. Persoonlijk ben ik dol op matte kleuren, maar die zitten er gewoon altijd minder vaak in. 

Dit palette is echt een aanrader. Ondanks dat het roze en paarse tinten bevat zijn het erg neutrale kleuren. Je kunt er ook veel verschillende looks mee maken. Juist een hele rustige look, maar door de donkere kleur kun je ook voor smokey eyes gaan. Deze week zal er nog een video verschijnen waarbij ik in een video laat zien hoe ik met dit palette een look maak.

Dit palette is voor 7,95 euro onder andere te verkrijgen bij Alice & Jo.

1 opmerking :

  1. Ik heb dit palette ook en ben er ook erg blij mee! Zeker een aanrader :)

    BeantwoordenVerwijderen