woensdag 24 september 2014

Swatches: Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 04 Lost'N Roses & 05 Plum Fiction

 Het assortiment van Catrice is nu alweer een aantal weken vernieuwd. In het nieuwe assortiment zitten ook een aantal nieuwe nagellakjes. Gisteren hebben jullie in de nagellak shoplog al kunnen zien dat ik twee Luxury Lacquers heb gekocht. Namelijk 04 Lost'N Roses en 05 Plum Fiction.


De Luxury Lacquers van Catrice hebben een andere verpakking dan de gewone nagellakjes van Catrice. Deze potjes zijn namelijk vierkant en hebben een heel andere kwastje. Dit kwastje is namelijk wel recht afgesneden en zijn een stuk smaller. Je kunt hiermee goed de nagellak aanbrengen.



Lost'N Roses is een hele mooie lichte roze kleur. Deze heeft wel 203 laagjes nodig. De basis kleur is bijna geheel transparant dus je moet het goed opbouwen. Het is een leuk kleurtje, maar niet heel speciaal.


Plum Fiction is een prachtige paarse kleur. Dit kleurtje dekt wel gewoon met twee laagjes. De basis kleur heeft een paarse ondertoon waardoor het met minder moeite gaat dan Lost'N Roses. In beide nagellakjes zitten kleine en grotere glitters. 

De Catrice Luxury Lacquers zijn voor € 3,39 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten