dinsdag 16 december 2014

Favorite Songs Of The Moment #8


Ik heb weer een aantal nummers die ik erg veel luister op het moment. Deze keer zijn het er een flink aantal. Ik vind persoonlijk dat er op het moment heel veel leuke muziek is uitgekomen. Dus laten we snel naar de nummers gaan!



Jessie J ft. 2 Chainz - Burnin' Up
Bang Bang met Jessie J was natuurlijk al leuk, maar haar eigenste single is ook te gek. Het is geen nummer met een diepgaande tekst die Jessie J normaal heeft, maar het heeft een lekkere melodie en beat erin zitten.



Olly Murs ft. Travie McCoy - Wrapped Up
De naam Olly Murs hebben jullie al vaker voorbij zien komen. Ik vind zijn muziek echt te gek. Olly heeft van die heerlijke britse pop. Nummers die altijd goed blijven hangen en die je snel mee kan zingen. Wrapped Up is weer zo'n nummer. Weer lekker vrolijk! 



Ariana Grande, The Weeknd - Love Me Harder
Moest ik eerst niks van Ariana Grande hebben vind ik de laatste tijd haar muziek echt steeds leuker. Zo ook dit nummer met The Weeknd. Geniet zou ik zeggen!



Mark Ronson ft Bruno Mars - Uptown Funk
De eerste keer toen ik dit nummer hoorde was ik verkocht. Ik wist meteen dat dit een hit zou worden. Dat heb je niet bij veel nummer, maar Uptown Funk schreeuwt het gewoon. Wat een heerlijk nummer. Die sound is toch echt te gek!! 



Teske - Rewritten
Ik wist dat Teske wel redelijk goed kon zingen, maar om nou een single uit te brengen? Was dat nou nodig?! Ja dat was nodig! Teske haar eerste single is Rewritten en ik moet zeggen dat ik het nummer stiekem heel leuk vind. Ik heb Teske nu ook al een paar keer live gehoord bij 3fm en dat doet ze ook nog eens heel goed. Ik dacht zelf een keer dat ze gewoon haar single aan het draaien waren bleek ze live te zingen. Dan doe je het goed! Ik wens Teske alle succes met deze nieuwe carrière. 



Gwen Stefani - Baby Don't Lie
Al een tijdje had ik geen nieuwe muziek meer gehoord van Gwen Stefani. Met Baby Don't Lie is ze weer helemaal terug! Een te gekke single die goed past bij de sound van Gwen. Het nummer blijft in je hoofd hangen en het refrein is gemakkelijk mee te zingen.



James Newton Howard ft. Jennifer Lawrence - The Hanging Tree
Ik ben de laatste tijd echt obsessed met The Hunger Games. Ik heb in korte tijd de films gekeken en ben natuurlijk ook naar Mockingjay part 1 in de bioscoop geweest. In de film zingt Jennifer Lawrence een nummer. Als ik eerlijk ben vind ik het nummer prachtig. Het past erg goed bij de film en ik betrap mij er op dat ik nu regelmatig op zet. Op de manier op Jennifer het zingt en de melodie van het nummer vind ik gewoon prachtig.

Ben jij bekend met deze nummers? Naar welke nummers luister jij veel op dit moment?

1 opmerking :