zondag 18 januari 2015

Favorite Songs Of The Moment #9


Het is weer tijd om een aantal van mijn favoriete nummers van dit moment met jullie te delen. Het is alweer de negende keer dat deze rubriek voorbij komt. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie favoriete nummers, dus laat even in een reactie achter wat jou favoriete nummer van dit moment is!



The Weeknd - Earned It
Earned It is een van de nummers die hoort bij de film 50 Shades Of Grey die binnenkort uitkomt. Het is een  nummer die ook zeer goed bij de film zal passen. De melodie die erin zit heeft iets spannends en is sexy. Precies wat iedereen ook hoopt voor de film!



Yellow Claw ft. Ayden - Till it Hurts
Yellow Claw heeft altijd lekker nummers voor het uitgaan en met Till It Hurts hebben ze weer een lekker. Er zit weer een toffe beat in. Zet dit nummer op en iedereen gaat dansen en het is een tof feestje!



Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Outside
Volgens mij vind ik alle singles van Calvin Harris tot nu toe erg leuk. Ze hebben altijd een goede beat en ze zijn goed mee te zingen. Wat wil je nog meer?! Nou ook even dansen!



One Direction - Night Changes
Ik ben geen Directioner, maar sommige nummers van ze vind ik zeker wel leuk. Volgens mij is Night Changes een van hun nieuwere nummers en ik moet zeggen dat ik nummer toch wel regelmatig luister. 



Hozier - Take Me To Church
Het is een donker en zwaar nummer, maar wat een goed nummer. De stem van Hozier is prachtig en het nummer is erg goed in elkaar gezet. 




David Guetta ft. Sam Martin - Dangerous
Voor David Guetta geldt eigenlijk hetzelfde als voor Calvin Harris. Elke single is gewoon leuk! Er zitten een goede beat en melodie in ze zijn altijd zo lekker mee te zingen. 



Ellie Goulding - Love Me Like You Do
Ellie Goulding is ook een van de artiesten die een nummer heeft gemaakt voor de soundtrack van 50 Shades Of Grey. Weer een lekker nummertje om naar te luisteren. Als je goed luistert naar de tekst en de boeken van vijftig tinten hebt gelezen dan snap je dat ze erg goed bij elkaar passen.

1 opmerking :