maandag 19 januari 2015

Swatches: essence lipliner 06 Satin Mauve


Een vriendin van mij was op zoek naar een lippotlood en toen nam ik ook maar even een kijkje bij de lippotloden van essence. Voor maar 99 cent nam ik er eentje mee, 06 Satin Mauve. 


De lipliner van essence is gewoon een simpel lippotlood. Het potlood is geheel in de kleur van het potlood, wat ik persoonlijk erg fijn vind zodat je precies weet welke kleur het is. Het potloodje heeft een zilveren dop. 


Satin Mauve is een moeilijke kleur om te omschrijven. Een bruine mauve kleur die ook een soort paarse ondertoon heeft. Op de foto vind ik zelfs dat de kleur niet helemaal goed tot haar recht komt. Het is iets minder bruin en wat meer paars.


Ik vind de kleur echt fantastisch. De matte kleur brengt erg fijn aan. Het potlood is romig en het blijft goed zitten. Voor een potloodje van 99 cent werkt het erg goed! Daarnaast realiseerde ik mij later pas dat het een soort budget versie is van de Kylie Jenner lip. Als je foto's van haar opzoekt zul je zien dat Satin Mauve erg dicht in de buurt komt van de kleur die zij gebruikt.

Ik vind Satin Mauve een erg fijn potlood en dat het potloodje maar 99 cent heeft gekost maakt het extra leuk. De essence lipliner in 06 Satin Mauve is te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

5 opmerkingen :

  1. Deze kleur staat je goed zeg, je zou niet zeggen dat het een lipliner is haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een mooie kleur ja, staat je goed! Zelf gebruik ik nooit lip liner om mijn lippen volledig in te vullen omdat dat te droog is, maar bij jou ziet 't er prima uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik begrijp wat je bedoeld, maar deze voelt helemaal niet droog!

      Verwijderen
  3. Ja echt een mooie kleur! Kylie Jenner oké..maar gelukkig blijf jij wel binnen de lijntjes ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik heb het nog geprobeerd maar het ziet er gewoon niet uit!

      Verwijderen