maandag 29 juni 2015

Swatches: BE Creative Make-up Quad Oogschaduw Palette Nude

Als ik naar een kringloop ga is dat vooral om te kijken of ze nog wat leuke boeken hebben. Mijn moeder checkt ondertussen de rest van de winkel. Ik was al snel klaar bij de boeken dus liep naar mijn  moeder toe of ze ook al genoeg had gezien. Toen zag ik ineens een palette van BE Creative Make-up liggen. Een palette waaraan te zien is dat deze al een aantal keer is gebruikt, maar werd voor maar 50 cent verkocht! Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Ik heb dus tweedehands een BE Creative make-up Quad Oogschaduw Palette in Nude gekocht. Dit is een palette met vier kleuren die goed bij elkaar passen. In dit geval zijn dit nude tinten, ook wel de meer bruine tinten.Zoals je kan zien zijn de oogschaduws wel gebruikt, maar niet super vaak. Ik kan hier nog lang gebruik van maken. Er zit een witte crème kleur in, een beige bruine kleur, een bruine koperen kleur en een donker bruine kleur. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Zelfs de lichte kleuren zijn goed zichtbaar. Al had ik wel verwacht dat de bruine koperen kleur intenser zou zijn.

 
Met het palette heb ik natuurlijk ook even een ooglook gemaakt. Ik heb hierbij alle vier de kleuren gebruikt. Je kan er een basic look mee maken, maar het is niet knallend. De kleuren blenden iets te veel met elkaar wat jammer is. Het palette is dus wel handig en mooi voor een simpele basic look, maar ik zou er nooit de volledige prijs voor betalen als je het nieuw koopt. Jammer want mijn vorige ervaring met een oogschaduw van BE Creative Make-up was erg goed.

Het BE Creative Make-up Quad Oogschaduw Palette in Nude is voor € 17,99 te verkrijgen bij ICI Paris XL.

1 opmerking :