zaterdag 6 juni 2015

Swatches: Catrice Luminous Nails 5in1 Care Polish in 010 Parlez-vous rosé?

In de Beautygloss Party goodiebag zat onder andere een nagellak van Catrice. Dit was niet zomaar een nagellak maar een uit de verzorgende lijn, namelijk de Luminous Nails 5in1 Care Polish in 010 Parlez-vous rosé?

De verzorgende nagellak van Catrice heeft hetzelfde soort nagellak potje als de gewone nagellak van Catrice alleen in de plaats van een zwarte dop hebben de verzorgende nagellakjes een witte dop. Het kwastje van de nagellak is wel heel anders en ook veel fijner. Dit is een fijn formaat om nagellak mee aan te brengen.
Volgend Catrice heeft de nagellak een semi-transparante formule die vijf keer zorg biedt: het versterkt, beschermt, maakt zichtbaar lichter, droogt snel en egaliseert onregelmatigheden. 

De Catrice Luminous Nails 5in1 Care Polish in 010 Parlez-vous rosé? zorgt voor een verzorgend effect en een gezonde glans op je nagels. Het roze van het nagellak zie je lichtjes, maar het zorgt ervoor dat je nagels er verzorgd eruit zien. De vijf zorgen die de nagellak biedt zijn ook zeker aanwezig. 010 Parlez-vous rosé? is een heel fijn basis lakje van Catrice. Zeker een aanrader!

De Catrice Luminous Nails 5in1 Care Polish in 010 Parlez-vous rosé? is voor € 2,89 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten