vrijdag 5 juni 2015

Swatches: W7 Africa Multi Bronzing Face Powder

Jullie hebben al een artikel kunnen zien met de W7 Double Act bronzer en Highlighter. Vandaag heb ik dan een artikel voor jullie over de W7 Africa Bronzer. Deze heb ik ook op de Beautygloss Party gekocht en stond op mijn wensenlijstje. Nou maar kijken of die mijn verwachtingen heeft waargemaakt.


De W7 Africa Multi Bronzing Face Powder zit ook in een kartonnen doosje, maar is heel stevig. Op het doosje staat natuurlijk een afbeelding van Afrika met een soort gelijk patroontje dat de bronzer heeft. Ook bij dit product zit er een kwastje bij. Persoonlijk vind ik deze helemaal niet fijn en had het voor mij niet gehoeven. De bronzer heeft een luipaard printje wat ik echt heel leuk vind. Dat was zeker een van de redenen waarom ik deze graag wilde hebben. Het ziet er gewoon al leuk uit. 

In Africa zitten drie kleuren. Een roze kleur, een licht bruine/champagne kleur en een donker bruine kleur met allemaal een shimmer erin. Als je deze kleuren combineert krijg je een roze/bruine tint met een prachtige glow.


De W7 Africa Multi Bronzing Face Powder zorgt voor een mooie glans op het gezicht. Ik zou het niet gebruiken als een bronzer of een blush, maar puur voor een mooie glow op je gezicht. Ik vind hem mooi, maar niet geweldig.Van mij had die iets duidelijker aanwezig mogen zijn dan wel als een bronzer of als een blush, maar het blijft een mooi product!

De W7 Africa Multi bronzing Face Powder is voor € 3,50 te verkrijgen bij W7Cosmetica.nl.

2 opmerkingen :

  1. Het is inderdaad niet zo'n opvallend product maar ik vind wel dat hij iets doet voor je gezicht! Hij heeft echt een hele mooie glans! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind 'm wel heel mooi, de verpakking en de glow zijn echt prachtig! X

    BeantwoordenVerwijderen