woensdag 22 mei 2013

Swatches: Hema pure shine lipsticks 17 Coral & 22 Light Pink


Ik begin de cosmetica van de Hema steeds meer te waarderen. Eerst keek ik nooit in de make-up schappen en nu kom ik steeds meer prachtige producten tegen! Zo kwam ik twee prachtige lipsticks tegen in de pure shine collectie. Ik ben gegaan voor een rood/roze (17 Coral en 22 Light Pink) en een hele lichte roze.  Deze lipsticks zijn iets korter dan de gemiddelde lipsticks. Al heb ik daar totaal geen moeite mee. Dit zijn de swatches en ik vind ze prachtig!  Ze hebben veel pigment en hebben een fijne structuur. Ze zijn makkelijk aan te brengen en voelen goed aan.Wat is 17 Coral toch een mooie kleur. Ondank dat het veel kleur afgeeft denk ik dat het een kleur is die je bij veel looks kan dragen.WOW! Dit had ik eigenlijk niet verwacht. Wat is 22 Light Pink mega licht op mijn lippen.  Ik had in eerste instantie niet helemaal verwacht dat die zo licht maar toch fel zou zijn. Ik denk dus ook eerder dat dit een lipstick is waar een lipgloss overheen moet.  Ik moet hier nog goed over nadenken hoe ik dit in een look kan verwerken!


5 opmerkingen :

 1. Jeetje, die Light Pink is wel erg light! :) Ik moet zeggen dat ik de Bright Pink erg mooi vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste kleur vind ik erg mooi, maar de tweede kleur is wel heel erg licht haha. Ik weet niet of ik dat wel iets vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook bright pink maar die van mij is veel lichter. Is echt meer roze dan rood. Of is dat die ene die ik samen met jou had gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is die ene die we samen hebben gekocht!

   Verwijderen
 4. Die laatste is súper licht!! Maar de 1e is echt súper mooi!!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen