dinsdag 28 mei 2013

Swatches: OPI The Bond Girls mini pack


Via de twitter van OPI had ik dit The Bond Girls mini pack gewonnen! Echt super leuk en het was de volgende dag ook meteen binnen. Ook leuk is dat het allemaal liquid sand nagellakjes zijn! Ik kon niet wachten en ik heb meteen swatches voor jullie gemaakt. In een mini pack zitten 4 mini flesjes van OPI. In een nagellakje zit 3,75 ml. Ik ben ook erg benieuwd hoe lang ik met zo'n klein nagellakje doe.  In deze mini pack zitten de nagellakjes Jinx - Vesper - Pussy Galore - Solitaire. Hier ik Jinx op mijn nagels. Wat een mooi kleurtje is het! Een pittige rode met mooie glitters erin!Dit is mijn minst favoriete, Vesper. Dit is een paarse nagellak met zwarte bolletjes (hoop dat dit duidelijk is). Deze nagellak stelde me wel teleur, ik vind deze niet mooi.Deze is mooi!! Dit is Pussy Galpore en is ene hele mooie licht roze die je tijdens veel gelegenheden kan dragen.Jaaa deze vind ik ook leuk! Solitaire is een mooie witte nagellak met zilveren glitters erin. 

De OPI The Bond Girls mini pack is een heel leuk setje. Jinx, Pussy Galore en Solitaire zijn 3 hele mooie nagellakjes, maar Vesper valt jammer genoeg echt tegen. Ook moet ik zeggen dat dit de enigste nagellak is die langer dan een dag blijft zitten bij mij. Normaal maakt het niet uit welk merk ik ook gebruik na een dag kan ik het alweer opnieuw doen en dat heb ik bij deze niet!

3 opmerkingen :

 1. wonderful polish. i love the red glitter one. gorgeous.
  lovely greets
  maren anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagellakken maar niet echt mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes!

  Ik heb ook dat het bij mij altijd maar kort mooi blijft, maar Calvin Klein nagellak zit bij mij beter! Bij de Big Bazar kan je de 'oude' CK lakjes vrij goedkoop kopen!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen