zaterdag 11 mei 2013

Swatches: Holografische nagellak van de HemaJullie hebben het misschien al vaker voorbij zien komen maar ik ben echt verslaafd aan nagellak. Ik heb er dan ook mega veel op het moment. Elke keer spreek ik met mezelf af om minder nagellak te kopen, maar dan zie ik weer een super mooie staan en kan ik het niet laten. Zo had ik dat ook met de nieuwe holografische nagellakjes van de Hema. Toen ik ze in het schap zag staan was ik meteen verliefd! Toch heb ik me ingehouden en een paar dagen gewacht omdat op 29 april een 15% kortingsactie was bij de Hema bij mij in het dorp. Wat ook nog leuk is om te vertellen is dat ik over deze nagellak had getwitterd  en ik van een goede vriendin van mij 1 van deze kleurtjes had gekregen voor mijn verjaardag, super lief! Dank je Hanne!!

Maar terug over deze prachtige holografische nagellak van de Hema. Ik ben verliefd geworden. De kleuren zijn prachtig en zelfs 1 laagje is al genoeg! Voor de prijs kun je het ook niet laten liggen, ze zijn namelijk al voor € 3,75 te verkrijgen. 

Ik heb nu in totaal 3 kleuren en ben voor de roze en paarse tinten gegaan.  Op de foto's heb ik 1 laagje gedaan. 


54 Holographic Pink

56  Holographic Bordeaux (mijn favoriet!)

55 Holographic Purple

Ik vind deze nagellakjes echt fantastisch! Ze dekken gewoon al met 1 laagje. Daarnaast hebben een een soort van matte finish en als je het in de zon houd dan is het holografische aspect op zijn best. Deze nagellakjes zijn echt een aanrader om in je nagellak collectie te hebben!

3 opmerkingen :

 1. Ik had ze al op meerdere blogs gezien, maar het zijn echt hele mooie lakjes!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie lakjes, daar ga ik zeker een van kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bordeaux is inderdaad echt de mooiste. Warme kleur en kan bij heel veel kleding. Super, thanks voor de tip ;).

  xx Geesje

  BeantwoordenVerwijderen