zaterdag 17 mei 2014

Review: Rimmel Natural Bronzer 021 Sun Light

Een lange tijd geleden zei ik in de Tag Beauty Things I Suck At nog dat ik nooit bronzer gebruik en het ook echt niet kan. De laatste drie maanden ongeveer gebruik ik toch bijna elke dag bronzer. Ik ben het gewoon gaan proberen en nu kan ik niet meer zonder. Ik merk dat het mijn gezicht dan toch net wat meer vorm geeft en ik lijk meteen ook een stuk minder bleek. Ik heb in eerste instantie altijd de bronzer van essence gebruikt. Over de bronzer van Rimmel las ik altijd goede verhalen dus tijdens de Beautygloss Party vond ik het maar eens tijd om het te kopen zodat ik de bronzer eens kan proberen.



Ik heb de lichtste kleur van de bronzers gekocht, namelijk 021 Sun Light. De bronzers van Rimmel zien er hetzelfde eruit als de matte poeders. Transparante bovenkant en rond. Alleen de bronzers hebben een bruine verpakking. In het poeder staat een patroon van een zon wat natuurlijk ook toepasselijk is bij een bronzer. 



Sun Light heeft natuurlijk een bruine kleur, maar is aan de lichte kant wat goed past bij de blondines onder ons en mensen met een lichte huid. De bronzer heeft veel pigmentatie en is gemakkelijk te blenden.



Op de linker foto heb ik  geen bronzer op en op de rechter foto heb ik de bronzer net onder mijn jukbeenderen gedaan. Dit heb ik gedaan om mijn gezicht te shapen.




Op deze foto kun je goed het verschil zien met de bronzer. Op de linker foto heb ik geen bronzer op en op de rechter overduidelijk wel. Ik heb het ook een beetje aan de rand van mijn voorhoofd aangebracht. Met de bronzer lijk ik meteen een stuk minder bleek en spreekt mijn gezicht meer voor mijn gevoel. Ik ben in ieder geval erg tevreden over deze bronzer. Het is fijn in gebruik, doet zijn werk goed en is gemakkelijk uit te blende.

Voor € 8,99 is deze bronzer van Rimmel te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

2 opmerkingen :

  1. Je ziet inderdaad goed verschil, je jukbeenderen komen veel mooier uit met de bronzer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier heb ik al veel goede dingen over gehoord, ik wil deze ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen