dinsdag 13 mei 2014

Swatches: E.L.F. Baked Highlighter Blush Gems

Na de artikelen over de blushes en baked blush die ik heb gekocht bij e.l.f. deze keer een artikel over de baked highlighter die ik heb gekocht. Ik ben dol op de make-up van e.l.f. en was erg benieuwd naar deze highlighter. Op de website zag het er heel mooi eruit, en vaak vind ik de baked blushes en highlighter er geweldig eruit zien. Deze highlighter komt uit de studio lijn van e.l.f.



Ik heb de baked highlighter Blush Gems gekocht. Wederom zit het in een kartonnen verpakking die ik eigenlijk altijd weg gooi.



Net als de baked blush heeft het een zwarte onderkant en een transparante bovenkant zodat je de prachtige highlighter kan zien. Wederom jammer dat de naam niet op het product staat. 



Het linkse deel van de foto is in het daglicht en de rechtse kant is met flits gemaakt. Blush Gems is een rosé gouden kleur. Ik vind het erg lastig te omschrijven wat de kleur precies is net als met de baked blush. De basis kleur is bruin/roze/zilver, maar het heeft een gouden shimmer erin zitten.



De linkse foto is in daglicht gemaakt, het midden met een flits en de rechtse foto is vochtig aangebracht. De highlighter is erg goed gepigmenteerd, dus daar moet je wel mee uitkijken. Net als de baked blush gebruik ik deze highlighter nu ook bijna elke dag. Samen zijn de baked producten ook erg mooi.  Ik ben erg tevreden over deze highlighter. De shimmer is erg mooi en de kleur  vind ik ook erg leuk. Het is niet zo standaard.

Voor 4 euro is de baked highlighter te verkrijgen bij e.l.f..

3 opmerkingen :