dinsdag 4 maart 2014

Catrice Crème Fresh: Gradation Blush 01 Waterloo Sunrise (limited edition)


Catrice heeft sinds kort weer een nieuwe limited edition Crème Fresh. Zelf ben ik niet heel enthousiast over de collectie. Ik merk steeds vaker dat je toch vaak dezelfde soort kleuren erin terug komen. In deze collectie zat wel een hele mooie blush, de gradation blush in 01 Waterloo Sunrise. Waterloo sunrise is een mooie ombre blush. Als je goed kijkt zie je dat aan de bovenkant de blush donkerder is en dat het verder naar onder wat lichter wordt. Wat je niet goed op de foto kan zien is dat er een lichte shimmer in zit. 


Aan de linkerkant is de lichtste kleur gezien en het gaat naar donker. De meest rechtse kleur is een combinatie van de gehele blush. Ik vind de kleur echt heel mooi. Een hele mooie roze kleur met een subtiele shimmer erin. 

De Gradation Blush 01 Waterloo Sunrise is voor € 3,99 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat. Let erop dat dit maar tijdelijk verkrijgbaar is. 

1 opmerking :

  1. Hij is wel mooi. Zat ook te twijfelen, maar ik vind hem te roze. Maar klopt idd dat de kleuren steeds minder interessant worden. Ze lijken idd veel op elkaar

    BeantwoordenVerwijderen