donderdag 20 maart 2014

Mijn favoriete series #1Heerlijk vind ik het om op de bank of gewoon lekker in mijn bedje een serie te kijken. Dat je niet kan wachten tot de volgende aflevering met je favoriete karakters. Met je vrienden kletsen over wat er gaat gebeuren en vooral over wat er al gebeurd is. Wie doet het het met wie, de bad guy, de bitch en de sweetheart. We all love it of het nou om een echte meiden serie gaat, comedy, fantasy of spanning. Op het moment heb ik ook 3 series die ik moet zien!


Fashion Planet: Sinds twee weken is de serie Fashion Planet gestart bij Net 5. In de serie staat het modeblad Fashion Planet centraal dat eerst het slechtlopende Fashion World Heette. De keiharde Rebecca Johansson wordt aangenomen als nieuwe hoofdredactrice. Ellis Beers (gespeeld door Josje Huisman) is een meisje van het platteland uit Brabant die droomt van een baan in de fashion wereld. De eerste stap is om stage te lopen bij haar favoriete fashion blad. Met veel geluk wordt ze de directe assistente van Rebecca. Een droom die uitkomt, maar of het wel een droom baan is...??

Ik vind het echt een heerlijke serie! Een echte meiden serie met fashion, wat wil je nog meer? Met deze serie moet je natuurlijk meteen aan de film The devils wears prada denken. Als je die film leuk geweldig vond dan moet je ook deze serie kijken. De bitchie Rebecca, de naïeve Ellis, een heerlijke rol van Patrick Martens en nog veel meer karakters met alle vooroordelen die er zijn over mensen uit de fashion branche.

Het leuke is dat H&M voor de eerste keer (zelfs wereldwijd) de samenwerking is aangegaan met een serie. Veel van de kleding die voorbij komt kun je gewoon bestellen bij de H&M.

Fashion Planet is elke dinsdag te zien op Net 5.Dokter Hart: Zoe Hart (gespeeld door Rachel Bilson) is een jonge New Yorkse dokter die net afgestudeerd is maar haar droombaan aan haar neus voorbij ziet gaat. Ze gaat in op een aanbod om in een huisartsenpraktijk in Bluebell, Alabama te werken. Dit is natuurlijk een hele verandering van New York naar Bluebell. Zoe heeft dan ook veel moeite met de bewoners en dorpse leefomstandigheden.

Ze komt erachter dat de man (dokter Wilkes) die haar de baan had aangeboden is overleden en haar echte vader is. Zoe besluit in Bluebell te blijven ondanks dat ze er moeite mee heeft omdat ze meer over haar vader wil weten.

Dokter Hart, in Amerika Hart of Dixie, is een echte meiden serie. Perfect om met je vriendinnen een marathon avond te houden. Zoe is stylish en vooral ook heel onhandig wat veel grappige situaties oplevert. Man candy is natuurlijk ook belangrijk en ja dames daar is voor gezorgd, namelijk Wade Kinsella (gespeeld door Wilson Bethel). You're welcome!
Dokter Hart is elke woensdag te zien op Net 5.The Following: Dan even heel iets anders. The Following is geen serie om te kijken voor de humor, man candy en fashionable outfits, maar hier gaat het juist om de spanning. In de serie draait het om de seriemoordernaar Joe Carroll die een grote aanhang achter zicht aan heeft. FBI - agent Ryan Hardy (gespeeld door Kevin Bacon) heeft ervoor gezorgd dat hij in de gevangenis zit, maar Caroll is heel intelligent en heeft alle macht over zijn volgers die zijn levenswerk moeten afmaken. Aan Ryan dus de moeilijke taak om Caroll te stoppen. Op dit moment wordt seizoen 2 uitgezonden.

The Following is de meest spannende serie die ik ooit heb gezien! MY GOD!! Je kunt gewoon niet voorspellen wat er gaat gebeuren en in elke aflevering zitten wel een aantal schrik moment. Na elke aflevering word ik helemaal gek omdat ik een week moet wachten op de volgende aflevering. Een geweldige serie met onwijs veel spanning. De serie moordernaar Joe Carrol is de grootste creep die er maar kan rond lopen en met een paar woorden die hij zegt krijg je al de rillingen. Als je van een beetje spanning houdt moet je deze serie kijken. Wel moet je echt seizoen 1 gaan kijken voordat je aan seizoen 2 begint want anders snap je er niks meer van.

The Following is elke woensdag te zien op Veronica.

Welke series kijk jij en heb je nog aanraders?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten