zaterdag 15 maart 2014

Swatches: Catrice Luxury Lacquers SAND'SATION 03 Sandhopper & 05 Strawberry BAYquiri


Ik schreef gisteren al een artikel over  Holomania nagellakje uit de limited edition collectie (Luxury Lacquers) van Catrice. Vandaag twee nagellakjes uit het Sand'sation deel. Wat de naam eigenlijk ook wel zegt, dit zijn liquid sand nagellakjes. Ik heb 03 Sandhopper en 05 Strawberry BAYquiri gekocht.


Ik heb gisteren in het artikel ook de kwaliteit van het kwastje genoemd. Helaas is deze foto niet scherp, maar er is duidelijk te zien dat aan de linkerkant gewoon een hoekje eraf is. Dit kan gewoon niet, van Catrice mag je beter verwacht. Daar verwacht ik gewoon beter van, jammer!

Dan nu echt de nagellak. Ik heb op de foto's twee laagjes op.


Het eerste nagellakje is 03 Sandhopper. Sandhopper is een prachtige licht groene kleur. Ik heb helemaal niks met groen, maar de laatste tijd begin ik de kleur echt meer te waarderen! Bij deze kleur moet ik op de een of andere manier ook denken aan zeemeerminnen, is dit raar?? Wat kan ik zeggen, I love it!


Dan 05 Strawberry BAYquiri. Dit is een prachtige rode kleur met een roze ondertoon. Super leuk kleurtje voor de zomer. Een kleurtje die je in je collectie moet hebben.

Deze nagellak is nu te verkrijgen voor  3,59. Iets duurder dan de nagellak die in het vaste assortiment zit. 

1 opmerking :

  1. Leuke lakjes. Die rood/roze heb ik al maar die andere vind ik ook wel leuk. Ga er toch over na denken om die te halen

    BeantwoordenVerwijderen