donderdag 3 april 2014

Beauty Wishlist


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist heb gemaakt. Dus vandaag weer eens een lijstje met allemaal beauty producten. 
De producten van links naar rechts en van boven naar beneden:
1. Zoeva Classic eye set  € 36,50: Dit lijkt me nou echt een handig setje met een paar oog kwasten die iedereen standaard zou moeten hebben. 
2. MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle € 28,00: Ik heb hier al zoveel reviews over gezien en ik vind hem echt heel mooi, maar het kost wel wat. 
3. Zoeva 109 Face Paint € 14,95: Dit lijkt me de perfecte kwast voor bronzer om te shapen. Ik vind het ook wat weg hebben van de Nars Ita brush. 
4. Urban Decay Naked 3 Palette € 48,10: Ik denk dat dit de hype is van de afgelopen maanden. Op veel plekken uitverkocht en iedereen moet het hebben. Ik moet zeggen het ziet er ook prachtig uit! 
5. Urban Decay eyeshadow primer potion € 20,80: Hier lees ik ook zo'n goede verhalen over en ik heb echt een goede primer nodig voor mijn ogen.
6. GlamGlow SuperMud masker € 49,95: Weer een product waar ik hele goede verhalen over heb gehoord en geweldig schijnt te zijn voor de huid. I need to try it!
7. Sleek Bad Girl Palette € 9,99: Sleek heeft altijd geweldige oogschaduw paletten. Bad Girl is nog een palette die ik graag wil toevoegen aan mijn make-up collectie.
8. Real Techniques Powder Brush € 14,95: Ik ben nog opzoek naar een goede kwast om mijn poeder mee aan te brengen. Ik denk dat deze van Real Techniques daarvoor perfect is.

Nu hopen dat ik de beauty producten in mijn bezit krijg ooit ;)

3 opmerkingen :

  1. Ik ben ook heel benieuwd naar de maskers van Glam Glow!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat ziet er wel goed uit allemaal! Alleen weer een nadeel voor mij, ik vind ze nu ook leuk, haha ;) Mijn wish-list word er zo niet kleiner op :P

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen