dinsdag 29 april 2014

Review: Revitalash Advanced wimperserum Update 2 eindresultaat


Zo'n drie maanden geleden heb ik een artikel geschreven over het wimperserum van Revitalash. Ik kreeg de kans om het product te testen en ik was maar al te blij. Ik heb van mijzelf korte en niet krullende wimpers. Ik keek er naar uit om volle en lange wimpers te krijgen. Ik las er alleen maar positieve verhalen over en ik zag prachtige resultaten. De vraag is natuurlijk of het ook echt gewerkt heeft bij mij. 


Wat is het wimperserum precies en hoe werkt het? Op een rijtje staan een aantal belangrijke punten die Revitalash zelf aangeeft:
  • Breng de wimperserum aan op een gereinigd gezicht (in de avond)
  • Breng een kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers. Het moet niet in de ogen komen.
  • Gebruik maximaal 1x op een dag
  • Breng het wimperserum voor minstens 12 weken elke dag aan
  • Als de wimpers uit juiste resultaat hebben kun je het verminderen naar 3 - 4  keer in de week
  • De wimperserum kan ook gebruikt worden als je wimperextensions hebt of gebruik maakt van wimperverf. 
Ik heb elke avond na mijn reinigingsroutine de Revitalash wimperserum aangebracht alsof het een eyeliner is. 

Kijk ook even op de site van Revitalash voor alle informatie. 


Op de foto hierboven kun je het resultaat zien en ik kan je zeggen I LOVE IT, I NEED IT IN MY LIFE FOREVER! Op de foto's met mascara heb ik get big lashes van essence op. De eerste twee banen zijn van 3 maanden geleden en de derde en vierde baan zijn van nu. Zoals je ziet is er een verschil te zien en ik ben very happy! Mijn wimpers zijn echt langer geworden! Zeker op de onderste foto's kun je het verschil goed zien. Ook denk ik dat de wimpers wel iets voller zijn geworden. Na een paar weken gebruiken kreeg ik veel complimenten over mijn wimpers en opmerkingen over dat mijn wimpers ineens zo lang waren. Zegt dat niet genoeg? Ik durf zelfs te zeggen dat ik het nu aan durf om soms NIET mijn wimperkruller te gebruiken.

Ik heb 3 maanden kunnen doen met mijn sample van 1.0ml. Terwijl ze aangeven dat je met 2.0ml 3 maanden doet. Het is dus ook nog eens heel zuinig in gebruik. Ik heb nu al een week de wimperserum niet kunnen gebruiken en ik merk dat mijn wimpers weer terug aan het veranderen zijn naar hun oude zelf. Jammer dat het zo snel uitgewerkt is. Helaas kan ik op dit moment niet zo veel geld uitgeven om de wimperserum te kopen. Het heeft gewoon een flinke prijs, maar het is wel echt je geld waard! Dus Revitalash  als jullie nog van een paar samples af moeten, just let me know!

Het komt er dus op neer dat de wimper serum van Revitalash echt een aanrader is. 

1 opmerking :

  1. WOW! Wat zie je het verschil supergoed, bizar zeg. Jammer dat het zo duur is inderdaad, maar dat is natuurlijk omdat het zulk goed spul is haha!

    BeantwoordenVerwijderen