zaterdag 12 april 2014

Swatches: W7 nagellak 90 Metallic Neptune - 96 Mosaic - 98 Salt n Pepper


Al twee keer eerder heb ik een artikel geschreven over nagellak van W7. Dit is een heerlijk budget merk met een aantal mooie nagellakken. Al een tijdje heb ik er weer een paar nieuwe van dus werd het tijd voor weer een artikel met de swatches. 


In dit artikel komen er drie nagellakjes voorbij: 90 Metallic Neptune - 96 Mosaic - 98 Salt n Pepper. Drie eigenlijk heel verschillende nagellakjes.  

Bij alle swatches heb ik twee laagjes nagellak op. 


Als eerste swatches van 90 Metallic Neptune. Deze nagellak vind ik erg gaaf maar heel moeilijk te omschrijven. Het is een zwarte nagellak, maar met een sterke glans erop waardoor die toch niet echt zwart is. De glans is dan weer juist blauw. Op de foto komt de nagellak eigenlijk niet helemaal goed tot zijn recht. In fel zonlicht zie je de glans nog beter. 


De tweede nagellak is 96 Mosaic. Dit is een heel apart nagellakje en je moet er ook maar net van houden. Toch trok deze nagellak mijn aandacht op een positieve manier. De basis is een licht blauwe kleur en er zitten gouden en paarse glitters in. Normaal zou ik blauw en paars niet snel samen doen, maar toch vind ik het hier mooi. 


Dan als laatste 98 Salt n Pepper. Deze nagellak heeft een witte basis kleur die met twee laagjes gewoon goed dekt. Daarnaast zitten er zwarte glitters in. De naam Salt n Pepper geeft dit eigenlijk ook wel aan, aangezien zout en peper de kleuren wit en zwart hebben. Toch lijkt het soms alsof de glitters blauw zijn door de witte basiskleur, maar het is echt zwart.

Alle drie de nagellakken dekken goed met twee laagjes. Ik ben er heel blij mee en ze zijn lekker budget. De nagellakjes zijn voor 2,75 euro te verkrijgen bij de op=op voordeelshop. Als je er twee koopt dan is het 5 euro voor beide nagellakken. 

1 opmerking :