donderdag 24 april 2014

Swatches: essence Blush Up! Ombre blush in 10 Heat Wave - 20 Pinky Flow

Al een tijdje zat ik te azen op de ombre blushes van essence, maar toch kocht ik ze elke keer weer niet. Toen ik vond dat ik iets extra's verdiende heb ik het toch maar gekocht en ben ik meteen voor alle twee gegaan. What can I say... I can't control myself! 


De ombre blush van essence heet officieel 'blush up! powder blush'. De verpakking zelf is niet heel bijzonder. Transparant  plastic wat we wel een beetje gewend zijn van essence en het is in een vierkant. Wat prettig is zodat het gemakkelijk te stapelen is. Er zijn twee varianten op de ombre blush van essence. Een fel roze of een fel oranje kleur.

De fel roze is 20 Pinky Flow. De kleur loopt van fel roze door naar baby roze. De rechter foto is gemaakt met flits. 


De oranje blush is 10 Heat Wave. De namen zijn er toepasselijk! Deze blush gaat van fel oranje naar roze. Wederom is de rechter foto met flits gemaakt.


Pinky Flow heeft een aantal prachtige roze tinten erin zitten. De swatches zijn van links naar rechts gemaakt. De eerste is dus van helemaal links, de tweede van het midden en de derde van helemaal rechts. Zo is goed te zien dat de kleuren van donker naar licht overlopen. De meest rechtse kleur is een combinatie van de gehele blush. Je krijgt dan een hele mooie zoet roze kleur. De kleuren zijn goed gepigmenteerd dus daar moet je wel mee op letten. 


Heat Wave knat eruit met haar oranje kleuren. De eerste kleur is dan net als bij Pinky Flow de meest linkse kleur in de blush. In eerste instantie is het nog fel oranje, maar als je iets meer naar het midden gaat word het al meer een peachy kleur. Aan de rechtse kant van de blush wordt het dan echt al roze wat ook te zien is op de derde swatch. Als je alle kleuren samen gebruikt die oranje/peachy is. De oranje kleur blijft overheersen.

Allebei de blushes zien er echt heel mooi uit. Het nadeel is wel dat ze erg poederig zijn, daar moet je mee oppassen. De blushes zijn voor €3,59 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat. 

5 opmerkingen :

 1. Ze blijven mooi maar twijfel ook nog. Is het een aanrader?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat jij ze te vind. Kom ze volgende week maar bekijken :)

   Verwijderen
 2. welke van de twee is beter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn even goed, maar wil je voor een koele kleur gaan dan moet je de roze doen en wil je een wat warmere kleur dan moet je de oranje doen.

   Verwijderen